Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Meeri Koutaniemi on ravintoloissa kahden ääripään maistelija
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Asiakaspalvelu
Meeri Koutaniemi on ravintoloissa kahden ääripään maistelija
Valokuvataiteilija Meeri Koutaniemi on tuttu näky Helsingin ravintoloissa, ja myös maailmalla matkustaessaan hän etsii jatkuvasti uusia makuelämyksiä.
Voileivät
Lihansyöjät Espoossa hurmannut ravintola laajentaa Helsinkiin
Uusi ravintola
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
MAINOS: Unilever Food Solutions
Avecmedia kävi kylässä Unilever Food Solutions koekeittiössä KATSO VIDEO
Kolumni
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Juomatrendit
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla
Bisnes
Brändäys
Kysyimme tavallisilta ruotsalaisilta, mitä he ajattelevat Suomesta – näin he vastasivat
Hävikki
Lounaan jälkeen alkaa alennusmyynti – ravintoloiden kekseliäät ratkaisut vähentävät hävikkiä
Evento Awards
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutyöt on nyt ilmoitettu
Ura
Flairtending
Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa – Suomen flair-kuningas esittelee kaksi luottotemppuaan
Hyvinvointi ja jaksaminen
Hyvinvointi lähtee perusasioista, muistuttaa Joni Jaakkola: ”Työpaikoilla voidaan tehdä paljon”
PRO-palkinnot
PRO-baarimestari Matias Pietarisen huikea alkuvuosi: perheenlisäystä ja iso palkinto työstä
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Wihuri Metro-tukku
Metro Wines Wine & Drinks Business Manager Juha Lihtonen kertoo miten huolella valitut viinit auttavat nostamaan ravintola- ja kahvilayrittäjän liiketoiminnan uudelle tasolle
Ihmiset
PRO-palkinnot
Vuoden keittiöpäällikkö Veera Valtonen haastaa ravintola-alan machokulttuuria – PRO-voittaja puhuu reilun johtamisen puolesta
PRO-palkinnot
PRO-palkittu Akis Staboulis on opettanut tulevia kokkeja jo 30 vuotta: ”Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttoa”
Tutkassa
Natalia Lahtela on ollut yli 20 vuotta töissä urheilutapahtumissa: ”Lisää ammattilaisia kaivataan”
Tapahtumat
Vastuullisuus
Joutsenmerkin voi pian saada tapahtumalle – alan ammattilaiset voivat nyt vaikuttaa sen kriteereihin
Tapahtuma-ala
Oopperajuhlat laskee kävijöidensä tuoneen Savonlinnaan viime kesänä 26 miljoonaa euroa
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus ry sai uuden hallituksen luotsaamaan alan edunvalvontaa ja kehittämistä
Keittiö
Bocuse d'Or
Suomen Ismo Sipeläisen suoritus maailman kovimmassa kokkikisassa meni plörinäksi – ”Pieni shitshow”
PRO-palkinnot
Näin siellä juhlittiin! PRO-gaala 2025 kuvina
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-voittajat 2025! Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin
MAINOS: Krapi
PajaEvents tuo uuden ulottuvuuden Krapin tarjontaan: ”PajaEvents voi toimia missä tahansa asiakkaan toivomassa paikassa”, toimitusjohtaja Pekka Holma kertoo.
Juoma
Baaritekniikka
Näin ammattilainen valmistaa maistuvan ja ryhdikkään alkoholittoman cocktailin
Cocktailit
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Viski
Pohjoismaiden asema maailman viskikartalla voi mullistua – suomalaistislaamoilta yhteinen voimannäyte
Ravintolat & Baarit
Klassikkoravintolat
Jyväskyläläinen ravintola Pöllöwaari porskuttaa vuosikymmenestä toiseen
Talous
Ravintolajätti Noho teki ennätystuloksen
Uusi ravintola
Japanilaistyylisiä sandoja saa pian Turustakin – Aurajokirannan uusi ravintola uskoo ”turboahdettujen” leipien voimaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Voileivät
|
Lihansyöjät Espoossa hurmannut ravintola laajentaa Helsinkiin
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Uusi ravintola
|
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
Riista
|
Kolme loistavaa peurareseptiä ja kaikki, mitä ravintola-ammattilaisen pitää peurasta ja sen lihasta tietää: ”Moni kokeilee kerran kokonaista”
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Meeri Koutaniemi on ravintoloissa kahden ääripään maistelija
Lihansyöjät Espoossa hurmannut ravintola laajentaa Helsinkiin
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla
Hyvinvointi lähtee perusasioista, muistuttaa Joni Jaakkola: ”Työpaikoilla voidaan tehdä paljon”
Natalia Lahtela on ollut yli 20 vuotta töissä urheilutapahtumissa: ”Lisää ammattilaisia kaivataan”
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaspalvelu
|
Meeri Koutaniemi on ravintoloissa kahden ääripään maistelija
Voileivät
|
Lihansyöjät Espoossa hurmannut ravintola laajentaa Helsinkiin
Uusi ravintola
|
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Juomatrendit
|
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla