Evento Awards

Evento Awards 2024 käynnistyy nyt – kilpailusivusto on auki!

Nyt on on aika valita tapahtumavuoden parhaat onnistumiset 13 kilpailusarjassa ja pokata pysti omaan toimistoon. Uudistunut Evento Awardsin kilpailusivusto on nyt auki ja osa Avecmediaa. Uudelta sivustolta löytyy kaikki tarpeellinen tieto kilpailuun osallistumisesta.

Evento Awards on tapahtuma-alan kilpailu, jossa palkitaan Suomen parhaita tapahtumatoteutuksia, tapahtumapaikkoja, puhujia, tekijöitä ja yrityksiä. Töiden ilmoittaminen käynnistyy heti vuoden 2024 alussa, ja kilpailu huipentuu palkintojenjakoon ja iltajuhlaan huhtikuussa. Kilpailuun osallistutaan vuoden 2023 töillä.

Kilpailusarjoja on 13, joista peräti viisi on uusia sarjoja. Palkintonsa kilpailussa saavat esimerkiksi parhaat yritys- ja yleisötapahtumat, henkilöstötapahtumat, tapahtumapaikka, visuaalinen toteutus ja kulissien virtuoosi.

Kilpailutöitä voi ilmoittaa 11 sarjaan, ja kahdessa muussa kategoriassa yleisö pääsee äänestämään suosikkejaan valmiista ehdokaslistoista. Lue lisää sarjoista ja niiden kriteereistä täältä.

Kilpailun kehitystyötä on tehty yhdessä tapahtumatoimistojen, Tapahtumateollisuus ry:n ja muiden tärkeimpien sidosryhmien kanssa, jotta kisa vastaa alan toimijoiden tarpeisiin. Kilpailu viestii tapahtuma-alan elinvoimaisuutta ja tekemisen tasoa myös asiakasyrityksille ja suurelle yleisölle.

”Aina on yrityksiä ja ihmisiä, jotka haluavat olla parhaita siinä, mitä tekevät. Kilpailuun osallistuminen on hyvä itsereflektion paikka, sillä jo finalistisija vaatii tavanomaista parempaa suoritusta”, Evento Awardsista vastaava toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila sanoo.

“Kilpailun kautta niin tapahtumien tekijät kuin tilaajat pääsevät peilaamaan oman suorituksensa tasoa suhteessa muihin. Se palkitsee, paljastaa ja kehittää. Toivotan kaikki alan toimijat rohkeasti mukaan uudistuneeseen Evento Awardsiin.”

Evento Awardsista vastaa tapahtuma-alan Evento-lehti, jota kustantaa Omnipress oy. Omnipress kuuluu Mediakonserni Keskisuomalaiseen.

Siirry tästä uudelle Evento Awards -sivustolle.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento