MAINOS

Katrin hygieniaratkaisu sulautuu luontevasti Pier 4 -hotellin moniaistiseen ympäristöön

Helsingin Katajanokanlaiturille hiljattain avautuneessa Solo Sokos Hotel Pier 4:ssä puu on keskeisessä roolissa niin rakenteissa, arkki­tehtonisissa yksityiskohdissa kuin sisustuksessa. Sisääntuloaulan vaikuttava arkkitehtuuri ja hotellin sijainti aivan meren äärellä tekevät vaikutuksen.

”Pier 4:n kokonaisuus on huolellisesti suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten. Nyt on ilo todeta, että olemme onnistuneet luomaan tunnelmallisen ja moniaistisen ympäristön, jossa asiakkaiden on helppo rentoutua”, kertoo hotellinjohtaja Petra Wikström.

”Emme halua, että asiakas käy lähtiessään hotellista wc-tilassa, jossa käsipaperit ovat loppu.”

Osaksi kokonaisuutta sopivat myös Katrin hygieniaratkaisut hotellin asiakas-wc-tiloissa. Wikström korostaa, että valinta on osa Sokotelin 23 hotellia kattavaa hankintaprosessia, jossa kumppaneiksi valikoituvat vain tarkat kriteerit täyttävät toimijat.

”Palvelemme hotelleissamme loppuasiakkaiden tarpeita, joten kumppanin on ymmärrettävä toimialamme logiikka ja asiakasvolyymit. Yhteistyön perustana on aina luotettavuus: tarvitsemme laadukasta tuotetta, joka vastaa vaihtelevaan kysyntään. Metsä Tissuen kanssa olemme tehneet pitkään toimivaa yhteistyötä Katrin hygieniaratkaisujen osalta.”

Uuden hotellin suunnittelu on aina pitkä ja moniulotteinen prosessi, jossa wc-tilojen suunnittelu kulkee mukana alusta lähtien.

Metsä Tissuen Katrin Solo Sokos Hotel Pier 4:ssä
Harbore-ravintolaa luotsaa keittiömestari Sauli Kemppainen. KUVA Jetro Staven

”Pidämme kiinni valituista sopimuskumppaneista, joten käymme aktiivista vuoropuhelua avaintoimittajien kanssa, jotta heidän tuotemerkkinsä otetaan huomioon tehdessämme sisustus- ja materiaalivalintoja. Tästä hyvä esimerkki on Metsä Tissuen Katrin.”

Pienillä yksityiskohdilla on yhä suurempi merkitys asiakaskokemuksessa.

”Asiakkaat kiinnittävät entistä enemmän huomiota detaljeihin, kuten wc-tilojen siisteyteen ja toimivuuteen. Jos asiakas käy lähtiessään wc-tilassa, jossa käsipaperit ovat loppu, jää siitä
negatiivinen muistijälki, vaikka kokemus olisi muutoin positiivinen. Sitä emme halua.”

Hotellin ravintolan kannalta on myös tärkeää, millaisessa kunnossa sen yhteydessä olevat wc-tilat ovat.

Metsä Tissuen Katrin Solo Sokos Hotel Pier 4:ssä
Katrin-hygieniaratkaisut ovat osa Pier 4:n detaljitason suunnittelua. KUVA Jetro Staven

”Arvostan Harbore-ravintolamme keittiömestari Sauli Kemppaisen kunnianhimoa, jolla hän hioo yksityiskohtia. Hän ei keskity vain ruokatuotteeseen, vaan kokonaisuuteen, jossa myös wc-tilojen on oltava tiptop-kunnossa.”

Pier 4 -hotellin käsipyyheannostelijoihin valittiin Metsä Tissuen valikoimasta käsipyyhelaatu, joka täydentää Solo-hotellikonseptia.

”Käsipyyhkeen on tunnuttava hyvältä. Suosimme annostelijoita, jotka tarjoavat pyyhkeen kerrallaan, sillä se on sekä hygieeninen että asiakasta arvostava ratkaisu. Siistijöiden kannalta on myös tärkeää, että annostelija on helppo täyttää, jotta wc-tilojen yleisilme pysyy siistinä.”

”Haluamme viedä metsän ja puun tarinaa kansainvälisten asiakkaiden kautta maailmalle.”

Wikström kokee, että Metsä Tissue ja Katrin täydentävät hienosti puurakenteisen hotellin tarinaa suomalaisesta metsästä.

”Metsä on meille yhteinen inspiraation lähde, ja puu hyvinvointia edistävä elementti, joka on läsnä kaikkialla hotellissamme aina käsipyyhkeiden alkuperää myöten. Näitä viestejä haluamme viedä kansainvälisten asiakkaiden kautta myös maailmalle.”


Katrin


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi