Juttuvinkki

Lähetä juttuvinkki tai palautetta Avecille! Tällä sivulla ohjeet myös Puheenvuoro-tekstin lähettämiseen.

Juttuvinkki
Onko sinulla aihe, joka kiinnostaisi ruuan, juoman tai tapahtumien ammattilaisia? Vinkkaa siitä Avecille! KUVA iStock

Juttuvinkki

Lähetä vapaamuotoinen viesti, kuva, video tai nettilinkki WhatsAppilla tai tekstiviestinä Avecin toimitukseen numeroon 040 664 7126. Voit lähettää juttuvinkin myös sähköpostilla osoitteeseen avec@media.fi Kuulemme mielellämme myös palautetta Avecista!

Onko jutussa virhe?

Ilmoita siitä toimitukselle. Voit lähettää oikaisu- tai vastinepyynnön yllä näkyviä kanavia pitkin. Avec noudattaa journalismin eettisiä ohjeita.

Puheenvuoro

Avecin Puheenvuoro on juttumalli, jossa sinä pääset kertomaan näkemyksesi tai jakamaan tietämystäsi ajankohtaisesta tai muuten kiinnostavasta aiheesta.

Haluatko Puheenvuoro-kirjoittajaksi? Lähetä tekstisi sähköpostilla osoitteeseen avec@media.fi otsikolla Puheenvuoro. Liitä mukaan nimesi, tittelisi, puhelinnumerosi ja mahdolliset muut olennaiset tiedot. Lähetä viestin mukana kasvokuva itsestäsi ja kuvaajan nimi. Voit lähettää myös muita aiheeseen liittyviä kuvia. Varmista aina kuvaajalta, että sinulla on oikeus kuvan julkaisuun.

Emme julkaise nimettömiä tekstejä kuin perustelluissa poikkeustapauksissa.

Pidätämme oikeudet tekstin käsittelyyn, otsikointiin ja uudelleenmuotoiluun. Julkaistun materiaalin oikeudet siirtyvät Keskisuomalainen Oy:lle.

 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento