MAINOS

Etsitkö kokous- tai tapahtumapaikkaa, mutta idealaarisi on tyhjä? Visit Espoo auttaa sinua löytämään Espoon piilotetut helmet ja täydelliset tilat – ilman kuluja

Espoo on monipuolinen kaupunki, jossa riittää vaihtoehtoja vastuullisiin kokouksiin ja yritystapahtumiin. Espoossa ja lähialueilla järjestät tilaisuuden oheisohjelmineen kaupungin sykkeessä ja kulttuuritarjonnan ympäröimänä, upeissa saaristomaisemissa tai Nuuksion kansallispuistossa. Tilaa löytyy jopa yli 1 000 hengen kokouksiin.

Riikka Laatikainen Visit Espoolta, kertoo, että heidän palvelunsa on suunniteltu helpottamaan kokous- ja tapahtumajärjestäjien työtä. ”Meiltä saa maksutonta ideointi- ja suunnitteluapua tapahtumien järjestämiseen, olipa kyse pienestä tiimi­kokouksesta tai kansainvälisestä konferenssista.”

”Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat kohteet sekä ideoimaan oheisohjelmia, jotka voivat sisältää kaikkea luontoseikkailuista kulttuurielämyksiin,” Laatikainen lisää.

Visit Espoo järjestää myös maksuttomia tutustumiskierroksia alueen kohteisiin kokouksia ja yritystapahtumia järjestäville ammattilaisille. ”Tavoitteemme on tarjota konkreettisia ideoita tilaisuuksien järjestäjille. Tulemme mielellämme myös yrityksiin pitämään kokousinfoja, jotka ovat tapahtumajärjestäjille aikaa säästävä tapa kuulla Espoon monipuolisesta tarjonnasta”, Laatikainen kertoo.

Visit Espoon verkkosivut ovat täynnä ajankohtaisia vinkkejä teemojen ja sesonkien mukaan, kuten ideoita merellisiin kokouksiin tai pikkujouluihin. ”Tarjoamme helposti saatavilla olevaa tietoa, joka auttaa myös omatoimisesti suunnittelevia löytämään juuri oikean paikan ja palvelut tapahtumaansa”, Laatikainen summaa.

Tunnetko jo nämä palveluntarjoajat?

Suomen luontokeskus Haltia ja Retkipaikka

Haltia sijaitsee Nuuksion kansallispuiston vieressä ja tarjoaa monipuoliset kokous- ja kongressipalvelut kaikenkokoisille ryhmille yhdessä Retkipaikan kanssa. Lettukestit nokipannukahveilla, luontoretket ja monet muut elämykset ovat jotain, jota kannattaa kokeilla!

haltia.com

Backbyn Kartano

Backby on historiallinen kokous- ja juhlapaikka luonnon keskellä Pohjois-Espoossa. Se tarjoaa 18 erikokoista kokoustilaa,majoitusta kylpylähotellissa sekä tunnelmallisen kartanoravintolan unohtumattomine makuelämyksineen. Kokouspäivän voikin kruunata sauna- ja allasosastolla hemmotteluhoitojen kera tai suuntaamalla ulos luontoon erilaisten aktiviteettien pariin.

backby.fi

Backbyn Kartano
Backbyn Kartano.

Åbergin Linja

Hymyilevä bussiyhtiö, joka tarjoaa laadukasta ja ympäristöystävällistä tilausajokuljetusta 16–60 paikkaisilla busseilla. Nopea asiakaspalvelu ja ystävälliset kuljettajat varmistavat sujuvat siirtymät kokouksiin ja tapahtumiin.

bustravel.fi

Åbergin Linja

Natura Viva

Luontomatkailupalveluihin erikoistunut Natura Viva tarjoaa yrityksille ja ryhmille ulkoiluaktiviteetteja ja virkistyspäiviä pääkaupunkiseudun parhaissa luontokohteissa. Aktiviteetteja järjestetään kaikkina vuoden aikoina – suosituimpia ovat melonta, maastopyöräily ja lumikenkäily. Ulkona on hyvä olla!

naturaviva.fi

Wohls

Wohlsin historiallinen kartanomiljöö kokous- ja juhlatiloineen löytyy Kirkkonummelta Humaljärven rannalta. Wohlsin kustavilaistyylinen kartano soveltuu hyvin pienempiin strategia- ja tiimikokouksiin, kun taas modernisoitu vanha tallirakennus Wohls Stall tarjoaa tilat jopa 150 hengelle. Wohlsin vehreässä ympäristössä järjestyvät myös rennot ja hauskat aktiviteetit!

wohls.fi

Tuunaajamutsi

Ohjelmapalveluyritys Tuunajamutsi yhdistää kiertotalouden, kädentaidot ja mielen hyvinvoinnin tuunaustypajoissa, jotka sopivat tyhy-päiviin, kokouksen kevennykseksi tai osaksi asiakastapahtumaa. Käsillä tekeminen parantaa keskittymistä, lisää luovuutta ja on myös palkitseva elämys!

tuunaajamutsi.fi

Laatua ja kestävyyttä

Nämä palveluntarjoajat ovat sitoutuneet edistämään kestävää kokousmatkailua, ja jokaisella heistä on ympäristösertifiointi.


Heräsikö kiinnostus?

Ota meihin yhteyttä – keskustellaan tarpeistanne ja löydetään yhdessä teille sopivin ratkaisu.

riikka.laatikainen@espoo.fi

043 824 6219

(kokoukset ja yritystapahtumat)

paula.lappalainen@espoo.fi

040 823 0816

(kansainväliset kongressit)

Tutustu Espoon tarjontaan!

Visit Espoo


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento