Lehdet

 • -21%

  Aromi

  Aromi on ravintola- ja keittiöalan ammattilaisten lehti, joka palvelee myös intohimoisia ruokaharrastajia. Aromi kattaa ravintola-alan koko kentän suurkeittiöistä kahviloihin ja fine diningiin tarjoten ajankohtaista hyötytietoa ja kiinnostavia haastatteluja alan huipputekijöiltä. Ammattilaisille Aromi on loistava arjen kumppani ja inspiraation lähde täynnä työkaluja ammatilliseen kehittymiseen keittiössä, salissa ja johdossa.

  Aromi ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Uusi tilaus alkaa automaattisesti seuraavasta julkaistavasta numerosta.

  Original price was: 100,00 €.Current price is: 79,00 €. Tilaa nyt
 • -21%

  Evento

  Evento tarjoaa tapahtumien ammattilaisille innostavat ja oivaltavat jutut suoraan arjen käyttöön. Evento on siellä, missä ihmiset kohtaavat. Lehden hyötysisältö palvelee lukijoitaan toimitusjohtajasta assistenttiin ja tapahtumatuottajasta markkinointipäättäjään. Evento järjestää myös alan arvostetuimman kilpailun Evento Awardsin.

  Evento ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Uusi tilaus alkaa automaattisesti seuraavasta julkaistavasta numerosta.

  Original price was: 75,00 €.Current price is: 59,00 €. Tilaa nyt
 • Shaker

  Shaker on lehti anniskelualan ammattilaisille. Se tarjoaa inspiroivia cocktailreseptejä ja kokoaa yhteen alan kiinnostavimmat trendit, ilmiöt, ihmiset ja puheenaiheet väkevistä oluisiin, viineihin ja juomasekoituksiin. Shaker tarjoaa alan huippuammattilaisten haastatteluja Suomesta ja maailmalta sekä käytännön hyötytietoa rennolla otteella.

  Shaker ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uusi tilaus alkaa automaattisesti seuraavasta julkaistavasta numerosta.

  49,00  Tilaa nyt