PRO-palkinnot

Nostamme esiin suomalaisten keittiöiden ja ravintola-alan osaamista. Missiomme on lisätä alan arvostusta ja tuoda parrasvaloihin parhaita ammattilaisia: suurkeittiöiden virtuooseja, ravintoloiden monitaitureita, uuden kehittäjiä, yrittäjiä, konkareita ja tulokkaita. Seuraavaksi juhlitaan vuonna 2025, jolloin alan esikuvat palkitaan PRO-palkinnoilla jo 23. kerran.

Lue lisää!

7.8.2024

Ehdottaminen
alkaa

Kuka on pro?
Ehdota timanttista
tekijää palkinnon
saajaksi.

22.9.2024

Ehdottaminen
päättyy

Ehdokkaat ja
perustelut
pääsevät esiraadin
syyniin.

20.11.2024

Finalistit
julki

Kommentoi ja
kannusta
suosikkiasi kohti
voittoa 10.12. asti

29.1.2025

Tuomaristo
kokoontuu

Tuomarit
tekevät
päätökset
voittajista.

30.1.2025

Palkintojenjako
PRO-gaalassa

Voittajia
juhlitaan
PRO-gaalassa
Helsingissä.

Tässä ovat PRO-voittajat 2024! Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin
Tässä ovat PRO-voittajat 2024! Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin

Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin Helsingin Oopperatalossa maanantai-iltana. PRO-tunnustuspalkinnot jaettiin 22. kerran.

This block is visible on mobile only

Kumppanit


Meira Nova on uusi PRO-kumppani

Horeca-tukku Meira Nova on PRO-kilpailun uusi kumppani nimikkosarjanaan Lehdistön palkinto. PRO-kilpailun kumppanit ovat avainasemassa kilpailun ja gaalan toteutumisessa ja alan arvostuksen nostamisessa.

”Meira Nova haluaa osana S-ryhmää olla mukana ja tukemassa horeca-alaa ja sen osaajia Suomessa. On ilo ja kunnia päästä jakamaan lehdistön myöntämä PRO-palkinto tässä upeassa gaalassa”, Meira Novan kaupallinen johtaja Arja Liimatainen kertoo.

PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003 ja niistä vastaa yli puoli vuosisataa ilmestynyt Aromi-lehti. PRO-kilpailun kumppanit ovat avainasemassa kilpailun ja gaalan toteutumisessa ja alan arvostuksen nostamisessa.

”Upeat, luotettavat kumppanit mahdollistavat alan ykköstapahtuman kasvun ja kehityksen vuodesta toiseen. Mediakiinnostus alaa ja kilpailua kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta ja Lehdistön palkinto -kategoria on erittäin tärkeä. Olen todella iloinen uudesta kumppanuudesta Meira Novan kanssa”, kertoo Sari Mikkonen-Mannila, kilpailun järjestävää Aromi-lehteä kustantavan Omnipressin toimitusjohtaja.

PRO-kilpailun ainutlaatuisuus perustuu siihen, että edustettuina ovat kaikki tärkeät ammattiryhmät ja kilpailun kumppaneina alan tärkeimmät yritykset.

Pääkumppanit
Gaalakumppanit