Nostamme esiin suomalaisten keittiöiden ja ravintola-alan osaamista. Missiomme on lisätä alan arvostusta ja tuoda parrasvaloihin parhaita ammattilaisia: suurkeittiöiden virtuooseja, ravintoloiden monitaitureita, uuden kehittäjiä, yrittäjiä, konkareita ja tulokkaita. Seuraavaksi juhlitaan vuonna 2025, jolloin alan esikuvat palkitaan PRO-palkinnoilla jo 23. kerran.
Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin Helsingin Oopperatalossa maanantai-iltana. PRO-tunnustuspalkinnot jaettiin 22. kerran.
Tule mukaan!
Kumppanit
Meira Nova on uusi PRO-kumppani
Horeca-tukku Meira Nova on PRO-kilpailun uusi kumppani nimikkosarjanaan Lehdistön palkinto. PRO-kilpailun kumppanit ovat avainasemassa kilpailun ja gaalan toteutumisessa ja alan arvostuksen nostamisessa.
”Meira Nova haluaa osana S-ryhmää olla mukana ja tukemassa horeca-alaa ja sen osaajia Suomessa. On ilo ja kunnia päästä jakamaan lehdistön myöntämä PRO-palkinto tässä upeassa gaalassa”, Meira Novan kaupallinen johtaja Arja Liimatainen kertoo.
PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003 ja niistä vastaa yli puoli vuosisataa ilmestynyt Aromi-lehti. PRO-kilpailun kumppanit ovat avainasemassa kilpailun ja gaalan toteutumisessa ja alan arvostuksen nostamisessa.
”Upeat, luotettavat kumppanit mahdollistavat alan ykköstapahtuman kasvun ja kehityksen vuodesta toiseen. Mediakiinnostus alaa ja kilpailua kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta ja Lehdistön palkinto -kategoria on erittäin tärkeä. Olen todella iloinen uudesta kumppanuudesta Meira Novan kanssa”, kertoo Sari Mikkonen-Mannila, kilpailun järjestävää Aromi-lehteä kustantavan Omnipressin toimitusjohtaja.
PRO-kilpailun ainutlaatuisuus perustuu siihen, että edustettuina ovat kaikki tärkeät ammattiryhmät ja kilpailun kumppaneina alan tärkeimmät yritykset.