Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
SUOSITTELEMME:
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Talous
Muutos asiakkaiden käyttäytymisessä luo jännitettä tapahtuma-alalle: ”Enää ei tiedetä, kuka ostaa lipun ja milloin”
Hotellit
Ultraluksusta tarjoava helsinkiläinen loistohotelli vähentää henkilöstöä ja vaihtaa johtajaa
Ravintola-ala
Ravintoloita kaatuu yhä hurjempaa tahtia – kysyimme kolmelta alan vaikuttajalta, mitä nyt pitäisi tehdä
Hotellit
Helsingin hotellien tilanne on kuumottava
Talous
Ravintola-alan polarisaatio puhuttaa: miksi toinen menestyy toista paremmin?
Yökerhot
Yökerhoyhtiö Night People Groupin konkurssihakemus peruttiin
Yökerhot
Verottaja hakee yökerhoyhtiö Night People Groupia konkurssiin
Talous
Nordic Live Productions hakeutui yrityssaneeraukseen
Talous
Tapahtumien yleisömäärät laahaavat huippuvuosista – aktiivikävijöiden määrä romahti
Talous
MM-jääkiekko toi Tampereelle jättipotin – ”Parasta ensiapua kärsineelle majoitus- ja ravitsemustoiminnalle”
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Talous
Näin säästät kukkaroa ja energiaa suurkeittiössä: 6 keinoa pihistää
Talous
Kiinalaisten ikääntyminen voi nostaa palkkoja Suomessakin – ”Suurimpia voittajia ovat osaajat”
Kahvilat
Siiskonen avaa uuden kahvilamyymälän, vaikka kulut nousevat rajusti – veljekset kehittävät sukuyritystä
Kahvi
Mikä kahvissa maksaa? Lyhyt selitys hintojen nousulle
Talous
Oletko miettinyt, mihin MM-kotikisojen tuotot käytetään? Kassa kilisee ja suomilätkä porskuttaa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Uusi ravintola
|
Oman ravintolan perustamiseen liittyy yllättäviä käänteitä, huomasi Jari Vesivalo – tällainen on Jason, joka vihdoin avautuu Helsingin keskustaan
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Viisi askelta pohjoismaisen gastronomian huipulle
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Bocuse d'Or
|
Ismo Sipeläisen molemmat Bocuse d’Or -finaalitehtävät ovat nyt selvillä