Lue Aromi 3/2022 ilmaiseksi!
Siirry lukemaan lehti tästä Lehtiluukun linkistä.
Hyviä tyyppejä töihin, härski käännösvirhe ja somevinkit
Osa tuoreen Aromin jutuista on julkaistu nettiversioina täällä Avecissa. Kevään mittaan juttuja julkaistaan lisää.
- Kuinka löydät hyviä tyyppejä töihin? 7 ohjetta onnistuneeseen rekrytointiin
- Pääkirjoitus: Härski käännösvirhe nauratti – joskus kannattaa miettiä ennen kuin ottaa digiloikan
- ”Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Aromi on ensisijaisesti ruoan ja juoman ammattilaisten lehti. Se on hyvä valinta myös intohimoisesti ruokaan suhtautuville harrastajille. Aromi tarjoaa mielenkiintoista lukemista ja näkökulmia, joita et kuluttajalehdistä löydä. Mukana on myös ravintoloiden omia reseptejä.
Aromissa käsitellään monipuolisesti horeca-alan aiheita ja huomioidaan erilaiset toimijat suurkeittiöistä kahviloihin ja fine dining -ravintoloihin. Ammattilaisille lehti on loistava arjen kumppani ja ammatillisen kehittymisen sparraaja.
Aromi ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa aina yhtä ajankohtaisena – täynnä mielenkiintoisia artikkeleita, joista on hyötyä työssä.