Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen kalleimpaan viskimaistatukseen pääsee 599 eurolla – ”Elämässä ei tarvitse unohtaa elämistä”
SUOSITTELEMME:
Kallion sivukadulla sykehtivän The Alleyn ravintoloitsija Duc Ngo luottaa 70–30-sääntöön
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Ravintolat
Helsinkiin avatusta brasilialaisesta ravintolasta tuli heti hitti – runsaan liha-annoksen hinta yllätti suomalaiset
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Viski
|
Suomen kalleimpaan viskimaistatukseen pääsee 599 eurolla – ”Elämässä ei tarvitse unohtaa elämistä”
Ravintolat
|
Kovia kokenut ravintola Meat District avaa Meet Districtinä, kunhan remontti valmistuu – vetäjiksi Tom Immonen ja Maiju Pasto
Uusi ravintola
|
Kallion sivukadulla sykehtivän The Alleyn ravintoloitsija Duc Ngo luottaa 70–30-sääntöön
Tapahtumatilat
|
Helsinki-halli siirtyi suomalaisomistukseen – Restel avaa halliin uusia ravintoloita
Pizza
|
Jirka Pitkäsen perustama ravintola osui kultasuoneen New York -pizzallaan Helsingin Vaasankadulla
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Kallion sivukadulla sykehtivän The Alleyn ravintoloitsija Duc Ngo luottaa 70–30-sääntöön
Viski
|
Suomen kalleimpaan viskimaistatukseen pääsee 599 eurolla – ”Elämässä ei tarvitse unohtaa elämistä”
Tapahtumatilat
|
Helsinki-halli siirtyi suomalaisomistukseen – Restel avaa halliin uusia ravintoloita
Talous
|
Petri Päivinen on yrittänyt myydä kahta olutravintolaansa Helsingissä jo vuoden – ”Mitään ei ole tapahtunut”
Catering
|
Arto Rastas kokkaa Cristiano Ronaldon kotona tämän viikon ajan