Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
SUOSITTELEMME:
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Henkilöstöravintolat
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
Henkilöstöravintolat
Meksikon pikajuna on himoittu hittiherkku – helsinkiläinen henkilöstöravintola selättää hiljaiset päivät erikoisuuksilla ja nokkelilla järjestelyillä
Ravintola-ala
Älä ole ensimmäinen vaan nopea kakkonen, neuvoo futuristi Perttu Pölönen – mutta Suomessa päädytään usein hitaaksi vitoseksi
Ammattikeittiö
Suomessa heitetään typerryttävän paljon ruokaa roskiin – Palmian Janne Häkkänen kertoo, miten hävikki painetaan minimiin
Innovaatiot
Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan
PRO-gaala
Tässä he ovat: vuoden 2022 PRO-finalistit!
Henkilöstöravintolat
Sairaalan keittiöammattilaisella on pelisilmää: Syömään tuleva lääkäri ei halua puhua koronasta
Henkilöstöravintolat
Uudet innovaatiot muuttavat työpaikkaruokailua – ”Kermakerros, joka antaa syyn lähteä toimistolle”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Vaikuttaja
|
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Häirintä
|
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
Viski
|
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
Tapahtumatilat
|
Helsingin ydinkeskustan uusi hitti? Tältä näyttää paraatipaikalle kohta aukeavan Kulttuurikasarmin sisällä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa julkaistiin – kaksi uutuusravintolaa suoraan kärkiviisikkoon
Häirintä
|
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
Rikos
|
Uusimaa: Vanhassa Porvoossa palaneen ravintolan yrittäjä sai tuomion
Viski
|
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
Noutoruoka
|
Tampereella asiakas saa nyt pizzan kotiovella omalle lautaselleen – uusi EU-asetus muuttaa pian noutoruokailua