Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
SUOSITTELEMME:
Ravintoloissa on käynnissä iso pastamullistus, vaikka Suomen ilmasto on tuorepastalle vaikea
SUOSITTELEMME:
16 senttiä holitonta, kiitos! Alkoholiton viini on kasvava trendi
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Uusi ravintola
Kreikkalainen kokki perusti Helsinkiin ravintolan, jonka keittiötä hän pyörittää yksin: ”Teen kaiken itse”
Uusi ravintola
Modernia kreikkalaista kohtuuhintaan: Avec vieraili Helsingin keskustan kiinnostavassa uutuusravintolassa
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Greek waiter Christos Ghiotsis likes the straightforward culture
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Vuoden ravintola 2025 on Bona Fide
Hinnoittelu
|
15 helsinkiläistä ravintolaa, joista saa kolmen ruokalajin menun alle 45 eurolla
Vaikuttaja
|
Palkittu kokki Fanni Polón kaipaa ravintola-alalle uutta asennetta: ”Ylipitkien päivien ihannointi vähenee”
Nimitykset
|
Huipputason kokkisiirtoja: Mikko Pakola Michelin-ravintola Oloon, Tuomas Vierelä Vanajanlinnaan
Savustaminen
|
Ryminällä tulleet BBQ-ravintolat hävisivät Helsingistä – paitsi yksi, jolla pyyhkii hyvin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Pasta
|
Ravintoloissa on käynnissä iso pastamullistus, vaikka Suomen ilmasto on tuorepastalle vaikea
Uusi ravintola
|
Taas uusi ravintola Salven vanhalle paikalle Helsingissä – yrittäjä sai tarpeekseen kauppakeskuksen säännöistä
Kilpailut
|
Nuorten kokkien Suomen mestari on Joel Manninen
Evento Awards
|
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
Evento Awards
|
Kuvat tapahtuma-alan Suomen parhaiden Evento Awards -palkintogaalasta: näin Olympiastadionilla juhlittiin