Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
SUOSITTELEMME:
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Koulutus
Haaga-Helia nimitti viisi uutta kunniarestonomia – ruokatuotannon johtamisen koulutus täytti 20 vuotta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
Vaikuttaja
|
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
PRO-palkinnot
|
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
Trendit
|
Tässä ovat vuoden 2025 ravintolatrendit
Ravintolat
|
Isoja puheita ja tavoitteita – Sauli Kemppainen kertoo, miksi jätti kehutun ravintolan yllättäen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Avec alkaa julkaista ravintolajutuista englanninkielisiä tiivistelmiä – Read about Finland’s restaurants: Summaries in English now available on Avecmedia
Flairtending
|
Pullojen heittely: uhka vai mahdollisuus? Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa
Baaritekniikka
|
Näin ammattilainen valmistaa maistuvan ja ryhdikkään alkoholittoman cocktailin – eikä sen tarvitse aina olla pitkä ja raikas
Vaikuttaja
|
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”