Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kaapo Sevon pääsi täydelliseen kesätyöhön – vinkit työnantajille
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Palkka
Näin tapahtuma-alan töissä tienataan – neuvottele hyvä työsopimus
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ravintolaelämyksiä ei olisi ilman alan ammattilaisia, ja he ansaitsisivat työstään kunnon korvauksen
Palkka
Näin ravintolatöistä maksetaan – miten liksaa saisi lisää? Kysyimme prosenttipalkasta, sunnuntailisistä ja tippauksesta
Palkka
Ravintolakonkari kertoo avoimesti palkastaan – Kari Hiltunen on asettanut työlleen minimihinnan
Työhyvinvointi
Miten edistätte ruokalähettien työhyvinvointia? Foodora vastaa
Talous
Kiinalaisten ikääntyminen voi nostaa palkkoja Suomessakin – ”Suurimpia voittajia ovat osaajat”
Kirjallisuus
Kirja: Työelämässä saa sen, minkä itselleen neuvottelee, ei sitä, minkä ansaitsee
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Vaikka töissä on mukavaa, palkkaakin pitää saada
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kastikkeet
|
3 x vegaaninen kastike – ravintoloitsija Richard McCormickin parhaat reseptit
Ravintolat
|
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”
Vaikuttaja
|
Tommy Myllymäen Aira sai toisen Michelin-tähden – ravintolan alku oli hankala
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Alkoholilaki
|
Tässä ovat Suomen historian omituisimmat alkoholiin ja ravintoloihin liittyvät määräykset – osa voimassa edelleen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Kesätyö
|
Kaapo Sevon pääsi täydelliseen kesätyöhön – vinkit työnantajille
Kastikkeet
|
3 x vegaaninen kastike – ravintoloitsija Richard McCormickin parhaat reseptit
Musiikki
|
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
Ravintolat
|
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”