MAINOS

Allas Sea Pool tunnetaan parhaiten uimisesta ja saunoista, mutta se on myös uniikki lokaatio yritystapahtumille ja kokouksille

Allas Sea Pool on Helsingin kaupungin ja veden rajapinnasta inspiraatiota ammentava, tapahtumia ja hyvinvointia yhdistävä kokonaisuus. Se tunnetaan parhaiten uimisesta ja saunoista, mutta tarjoaa myös upeat puitteet yritystapahtumille ja kokouksille.

”Kelluva allaskokonaisuutemme, viisi saunaa sekä yrityksille suunnatut palvelut on helppo yhdistää osaksi kokouspäivää vaikkapa niin, että päivä käynnistyy virkistävällä aamusaunalla ja allaspulahduksella tai päivän ohjelmaan yhdistetään joogatunti, viiniä ja venyttelyä tai jokin muu wellnesspalvelu”, myyntipäällikkö Mikael Hagfors kertoo.

Altaan kokoustilatkin edesauttavat jaksamista, sillä niiden ikkunoista avautuu upea näkymä Helsingin merelliseen keskustaan. ”Terassimme avautuvat länteen, ja aurinko paistaa alueelle koko päivän. Taustalla kohoavat Uspenskin katedraali, Helsingin Tuomiokirkko ja Presidentinlinna”, tuotantokoordinaattori Laura Lajunen innostaa. Altaalla on kolme tunnelmallista ja rentoa kokoustilaa, jotka taipuvat muutaman hengen intiimeistä kokouksista aina sadan hengen tapahtumiin. ”Meillä on järjestetty hyvin erityyppisiä tapahtumia lanseeraustilaisuuksista, seminaareihin ja mediatapahtumiin. Autamme asiakkaita löytämään ratkaisut aina tilaisuuden luonteeseen sopivalla tavalla”, Lajunen lisää.

Allas Sea Pool
Allas Sea Poolin kokoustilat.

Allas Live -keikat herättävät Altaan sisäpihan eloon ja tulevan kesän kattaus on jälleen täynnä huippuartistien keikkoja. ”Allas Liven ympärille voi järjestää monipuolisia yritystapahtumia. Mikä sen parempaa kuin päättää antoisa kokouspäivä Allas Live -keikalle. Toinen vaihtoehto on ostaa ryhmäliput suoraan yhdelle tai useammalle keikalle. Keikkatunnelmaa voi fiilistellä muun yleisön joukossa, mutta yritys voi varata seurueelle myös oman porraskattoterassipaikan, josta avautuu parhaat näkymät keikkalavan suuntaan. Omassa, varatussa tilassa on mukava verkostoitua ja seurustella”, Hagfors kertoo.

Sisäpiha on myös monipuolinen tapahtumavenue, jonne voidaan rakentaa yritykselle ihan oma brändätty tapahtuma ulkotelttoineen. ”Sisäpihalle mahtuu reilu 2 000 henkilöä, joka mahdollistaa ikimuistoisen tapahtuman tai vaikkapa yksityiskeikan keskellä Helsinkiä. Sisäpihan tapahtumiin on helppo yhdistää joustavasti myös Altaan kattavat ravintolapalvelut. Tuleva kesä on yksityistilaisuuksien osalta jo käytännössä myyty, joten jos ensi vuosi kiinnostaa, kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä Altaan yritysmyyntiin”, Hagfors vinkkaa.

Allas Sea Pool Live -keikat
Allas Sea Pool Live -keikat.

Allas Live keikat 2024

Allas Livessä esiintyy kesän aikana yli 60 artistia, muun muassa:

1.6. Robin Packalen, Joalin, pilvet pilvet, Tupe

5.6. BEHM

8.6. ibe – S

14.6. Beth Hart (US)

10.7. Don Huonot

23.7. Flogging Molly (USA)

24.7. Egotrippi

26.7. Ellinoora

1.8.  KAIJA KOO

14.8. Eppu Normaali feat. Iiro Rantala

17.8. Lauri Tähkä

23.8. Juha Tapio

29.8. Haloo Helsinki!

14.9. Karri Koira

Artistikattaus päivittyy osoitteessa

www.allasseapool.fi/allas-live

Varaa yritysliput Allas Liveen

myynti@allasseapool.fi

Altaan kokous- ja tapahtumatilat

 • Helsinki 10–100 henkilöä
 • Kanava 9 henkilöä
 • Satama 10–50 henkilöä
 • Studio 25 henkilöä
 • Talviterassi 50 henkilöä
 • Seagrill 80 henkilöä
 • Altaan sisäpiha 200–2 000 henkilöä

Tutustu tiloihin

www.allasseapool.fi/tapahtumapaikat/kokoustilat/

Kysy lisää!

040 546 1345

myynti@allasseapool.fi

www.allasseapool.fi

Allas Sea Pool


 • Tilaa Lehti

  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento