MAINOS

Tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan FFCR-messuille Tampereelle!

FFCR kutsuu ammattilaiset 24. -25.1. verkostoitumaan ja inspiroitumaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Maistele, löydä uusia tuotteita ja palveluita, laajenna ammatillista verkostoasi ruoka-alan ammattilaisten parissa. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja liiketoiminnan parantamiseksi.

”Toivotamme ravintola-ammattilaiset tervetulleiksi Tampereelle, joka on oiva sijainti tämän vuoden FFCR-tapahtumalle. Luvassa on monipuolinen kattaus alan toimijoita kaikista tuote- ja palvelukategorioista sekä kiinnostavia ravintola-alan innovaatioita. Tapahtuma on ravintola-ammattilaiselle antoisa one stop shop, jota ei kannata missata”, tapahtumatuottaja Ida Kuningas kertoo.

FFCR-ohjelman resepti on selkeä: kilpailuja, kokkailua, kiinnostavia keskusteluja ja kokemuksia. Edellisvuoden tapaan ohjelma kuhisee superammattilaisia, joilta kuulet ravintola-alan uusimmat trendit ja pinnan alla kuplivat puheenaiheet. Yksi kohokohta on FastFood Champion -kilpailu, jossa kisataan Suomen parhaan Fastfood-osaajan tittelistä. Livekeittiötä isännöi ravintoloitsija, keittiömestari ja yrittäjä Dani Hänninen. Vieraaksi livekeittiöön saapuvat kokkaamaan ja keskustelemaan muun muassa keittiömestarit Kim Mustonen ja Kozeen Shiwan. Suomen Paras tarjoilija 2023 ja Suomen Paras Sommelier 2018 ja 2021, tamperelainen Kirsi Seppänen puolestaan juontaa Fastfood Champion -kilpailun.

FFCR 2024 on ’must’ sinulle, joka haluat pysyä ajan tasalla ruokamaailman uusimmista virtauksista. Tervetuloa Tampereelle!

FFCR-agenda
FFCR-kartta

  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi