MAINOS

Lue miten taklaat kahvilaasi tai ravintolaasi valitulla kahviratkaisulla henkilöstön saatavuuteen liittyviä haasteita

Nespresso Professional on monesta syystä fiksu kahviratkaisu kahvilaan tai ravintolaan, olipa kriteerinä kahvin korkea laatu, vastuullisuus tai osaavan henkilöstön saatavuus.

”Nespresso Professional on ammattilaiskäyttöön kehitetty kokonaisratkaisu, joka sisältää kahvilaitteet ja kapselit. Tuotevalikoimastamme löytyy erikokoisia laitteita erilaisiin tarpeisiin, mutta niitä kaikkia yhdistää korkea laatu, helppokäyttöisyys ja vastuullisuus”, Lyreco oy:n Head of Business Line Gren Zavlajov selventää. Lyreco toimii Nespresso Professionalin virallisena jakelijana Suomessa.

Kahvi on eittämättä Suomessa tuote, joka myy, olipa kyse kahvilasta tai ravintolasta. Asiakkaat osaavat myös vaatia laatua. ”Nespresso on kansainvälinen laatubrändi, jolla on vahva tunnettuus maailmalla. Näin se nostaa omalta osaltaan myös kahvilan tai ravintolan kokonaisbrändiä. Isona kansainvälisenä toimijana Nespressolla on myös muskeleita tehdä kaikki voitavansa vastuullisuuden eteen. Se näkyy esimerkiksi lentorahtien minimointina”, Zavlajov kertoo. ” Nespresso huolehtii myös siitä, että kahvinviljely on viljelijöille kannattavaa ja globaalisti kestävän kehityksen mukaista. Nespresso on yhtiönä B Corp -sertifioitu yhtiö ja kahvivalikoimastakin löytyy useita luomusertifioituja kahveja.”, Account Manager Elina Räihä-Pitkänen lisää.

Gren Zavjalov, Elina Raiha-Pitkänen
Account Manager Gren Zavjalov ja Head of Business Line Elina Raiha-Pitkänen.

Itse kahvikapseleissakin on monta vastuullisuuteen liittyvää näkökulmaa. Kun kahvia valmistetaan kuppi kerrallaan, ei synny hävikkiä. Samalla vettä ja sähköäkin kuluu luonnollisesti vähemmän. Kahvi säilyy Nespresson hermeettisesti suljetuissa kapseleissa tuoreena ja kapselit ovat täysin kierrätettäviä.

Nespresso Pro

Fakta on myös se, että ravintola- ja kahvila-ala kipuilee työvoimapulan kourissa. Näin ollen toimipaikkaan ei välttämättä löydy koulutettua baristaa. Kapselikahvi taklaa osaamishaasteen, sillä tasalaatuisen ja korkealuokkaisen kahvin pystyy valmistamaan käytännössä kuka tahansa. Valinnanvaraakin löytyy. ”Nespresso Professional -valikoimassa on tällä hetkellä 19 erilaista kahvikapselia, joiden joukossa on vaihtoehtoja tummasta, kukkaiseen, kofeiinittomaan ja luontaisesti maustettuihin kahveihin”, Zavjalov kertoo.

Entäpä kahvilaitteen hankinta, käyttöönotto ja huolto? ”Kahvilaitteen voi hankkia meiltä suoraostona tai leasing-sopimuksella. Annamme käyttökoulutuksen, joka kuuluu palvelusopimukseen. Sen lisäksi kahvikoneeseen kuuluu huoltosopimus, joka kattaa vuosihuollot ja korjaukset”, Räihä-Pitkänen toteaa.

Kahvikapseleita voi tilata oman tarpeen mukaan tai kestotilauksena näppärästi verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelusta, josta saa apua myös ongelmatilanteisiin. ”Kahvin kulutusta on usein vaikea ennustaa, mutta kannustamme siinäkin vastuullisuuteen eli kapseleita kannattaa tilata aina hieman enemmän kerralla, jotta voimme minimoida kuljetuskustannukset. Takaamme nopeat toimitukset, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että jos kahvi yllättäen loppuu, on kahvitoimitus perillä seuraavana arkipäivänä riippumatta maantieteellisestä sijainnista,” Zavlajov toteaa lopuksi.


Kiinnostuitko?
0800 177 500
nbs.asiakaspalvelu@lyreco.com

Löydä oma Nespresso kahviratkaisusi 


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi