Tapahtumatuotanto

Kati Sorjanen Tapahtumantekijät Oy:n toimitusjohtajaksi

Tapahtumatoimisto Tapahtumantekijät Oy:n uusi toimitusjohtaja on Kati Sorjanen. Hän aloittaa tehtävässään tänään tiistaina 1. maaliskuuta.

Tapahtumantekijät täytti juuri 30 vuotta. Sorjasen tieltä väistyvä Jyrki Litmanen työskenteli yrityksen toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien. Litmanen siirtyy Tapahtumantekijöiden hallituksen puheenjohtajaksi.

Kati Sorjanen on työskennellyt Tapahtumantekijöillä 24 vuotta, joista viimeiset viisi asiakkuusjohtajana. Pitkän työuran aikana hän on nähnyt paljon muutoksia teknologian kehityksestä maailmanlaajuiseen pandemiaan.

”Tämä jatkuva ja nopeatempoinen muutos on äärimmäisen kiehtovaa ja inspiroivaa. Muutos luo aina mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta”, Sorjanen sanoo tiedotteessa.

”Globaali pandemia näytti ihmisille, mikä merkitys tapahtumilla on. Kun jonkun asian menettää, sen merkitys kristallisoituu. Maailman ja kohtaamisten taas avautuessa pääsemme rakentamaan aitoja, vaikuttavia ja inspiroivia tapahtumia sillä alkuperäisellä menetelmällä eli kasvokkain. Pidämme kuitenkin repussa mukana kaikki opit ja työkalut virtuaalisesta maailmasta. Katsomme luottavaisina tulevaisuuteen.”

Jyrki Litmanen siirtyy Tapahtumantekijöiden toimitusjohtajasta yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. KUVA Tapahtumantekijät Oy


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento