Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Michelin-gaala
Kisakatsomo ja sata ruokatapahtumaa – Michelin-huuma valtaa Helsingin, ja ravintoloiden kannattaa nyt suositella toisiaan
Sommelier
Tuhkasta tähtiin: Christina Haukka jätti työt krematoriossa, ja nyt hän on Michelin-palkittu sommelier
Michelin-tähdet
Tatuointikin sen kertoo – Kaskiksen Erik Mansikka, Christina Haukka ja Michelinin merkitys: ”Aloin juosta keittiösaareketta ympäri”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
Ravintolat
|
”Silloin silmämme avautuivat”, muistelee helsinkiläisen Pastiksen perustaja ravintolakäyntiä Kööpenhaminassa
Alkutuotanto
|
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
Ravintolat
|
Farangista lohkaistu Jim Lim saa oman kivijalkaravintolan Helsinkiin
Tekoäly
|
Ota tekoäly apuun ammattikeittiössä – näin se toimii ruokalistan suunnittelussa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolat
|
”Silloin silmämme avautuivat”, muistelee helsinkiläisen Pastiksen perustaja ravintolakäyntiä Kööpenhaminassa
Koulutus
|
Haaga-Helian restonomikampus muuttaa Triplaan
Keikkapaikat
|
Helsingin uusi keikkapaikka haastaa Allas Sea Poolin – Popeda ja yli 20 muuta artistia julki
Ravintolat
|
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
Kolumni
|
Kolumni: Milloin kokki itse syö?