Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Baarimestarien Suomen mestari on Tuomas Hämäläinen – flairin SM-kultaa Miika Mehtiölle
SUOSITTELEMME:
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Olut
Tasan 30 vuotta sitten tapahtui isoja juttuja – näin Kalaravintolat ovat olleet mullistamassa suomalaista olutkulttuuria
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Nimitykset
|
Ravintola Emon uusi keittiömestari on Jouni Toivanen
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Voileivät
|
Tästä voi povata hittiä: Helsinkiin avattiin Japanin muhkeaan sando-kerrosleipään erikoistunut kahvila
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kilpailut
|
Baarimestarien Suomen mestari on Tuomas Hämäläinen – flairin SM-kultaa Miika Mehtiölle
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit
Nimitykset
|
Ravintola Emon uusi keittiömestari on Jouni Toivanen
Viinillä
|
Viinitrendit yksinkertaistavat alaa, sanoo tamperelainen sommelier Humberto Pulido Garcés – ”Syntyy vääristynyt kuva”
Ilmiö
|
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen