Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumatuotanto
Miksi voittajan palkintopuhe katkaistiin kesken kaiken? Urheilugaala kommentoi
Gaalat
Kuvat: Suomen omaan Walk of Fameen kaiverrettiin kaksi uutta nimeä – Antti Luusuaniemen luoma elokuvatapahtuma porskuttaa Hyvinkäällä
Gaalat
Näin luodaan suosittu gaala: esimerkkeinä Urheilugaala, Vuoden huiput ja PRO-gaala
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma- ja agentuuriyritys United Stage laajentaa Suomeen, jossa ohjat ottaa Henrik Hagnäs
Bocuse d'Or
|
Suomen seuraava Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela, Mikko Pakola tai Niko Tähti
Alkoholilaki
|
Tällainen on alkoholilaki – jäänne ”A-oikeuksista” näkyy yhä
Tapahtumaturvallisuus
|
Näkökulma: Ääliölle ääliön kohtelu, kuten Haloo Helsingin keikalla tapahtui
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Leipä
|
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
Tulevaisuuden tekijä
|
Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista”
Minun päiväni
|
Näin syntyy Huuhkajien ottelutapahtuma hetki hetkeltä – Antti Vanhalan työpäivä kestää aamuvarhaisesta iltamyöhään
Puheenvuoro
|
Puheenvuoro: Kannattavuutta, tuottavuutta ja merkityksellisyyttä elämystalouteen panostamalla
Bocuse d'Or
|
Suomen seuraava Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela, Mikko Pakola tai Niko Tähti