Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen 30 parasta kahvilaa 2024: tässä alan ammattilaisten listaus
SUOSITTELEMME:
Festari kokeilee uutta tapaa: maksa pieni takuu, saat osto-oikeuden halvempaan pääsylippuun
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
In English
Hello Suomi! Cafelito by day, Vinolito by night – Luis Mariño runs a Spanish cafe and tapas bar in Helsinki
In English
Hello Suomi! Olivier Lucas’ bakery Le Jardin serves high quality French pastries in Helsinki
In English
Hello Suomi! Nickarlo Manato started as a cook at ABC – now he runs his own Filipino restaurant in Tampere
In English
Hello Suomi: Vietnam-born Huynh Nhu Karjalainen runs a popular home bakery in Kannonkoski
In English
Hello Suomi! From London to Finland: Peter Steer is the cheesemonger of Rolling Cheese
In English
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Diarisoa Joëlle would like to create a space where people can eat and dance simultaneously
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Olutravintolat
|
Olutbaarilla tekee tiukkaa Helsingin ydinkeskustassa: ”Jätkäsaaressa vuokra on alle puolet tästä”
Kolumni
|
Kim Heiniön kolumni: Ravintolakriitikoilta pääsy kielletty
Pizza
|
Jirka Pitkäsen perustama ravintola osui kultasuoneen New York -pizzallaan Helsingin Vaasankadulla
Lounasravintolat
|
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Festarit
|
Sideways-festaria ei järjestetä kesällä 2025
In English
|
Hello Suomi! Cafelito by day, Vinolito by night – Luis Mariño runs a Spanish cafe and tapas bar in Helsinki
Kahvilat
|
Suomen 30 parasta kahvilaa 2024: tässä alan ammattilaisten listaus
Uusi ravintola
|
Helsingin Lauttasaareen avattiin panimoravintola, johon tulee myöhemmin vielä kylpylä
Nimitykset
|
Mara ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja on panimoravintoloitsija Mika Tuhkanen