Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
SUOSITTELEMME:
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu 26.1.
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
PRO-gaala
Tässä on vuoden 2022 PRO-tuomaristo! Mukana uusia kasvoja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Koulutus
|
Lapland Hotels käynnistää oman Kokkiakatemian
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Ulkomaat
|
Reportaasi Sveitsistä: Fondue on kuuma juttu
Michelin-tähdet
|
Tällainen on Suomen uusi Michelin-ravintola Vår – keittiön seinään oli teipattu tähti jo aikaisemmin
Olutravintolat
|
Helsingin Kallioon avautui kunnianhimoinen olutbaari, joka lienee pian jo toisen näköinen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Vastuullisuus
|
Joutsenmerkin voi pian saada tapahtumalle – alan ammattilaiset voivat nyt vaikuttaa sen kriteereihin
Koulutus
|
Lapland Hotels käynnistää oman Kokkiakatemian
Baarit
|
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Esiintyminen
|
Kehity paremmaksi esiintyjäksi uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papusen ja viestintävalmentaja Heikki Laakson vinkein: ”Lopetus on hetki, jolloin viestisi menee perille”