Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
SUOSITTELEMME:
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
PRO-palkinnot
Keittiömestari Markus Maulavirta palkittiin elämäntyöstään – ”Positiivista, ettei kaikki tule postuumisti”
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-voittajat 2025! Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa julkaistiin – kaksi uutuusravintolaa suoraan kärkiviisikkoon
Häirintä
|
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
Kahvi
|
Vuoden paras suodatinkahvi on valittu
Viski
|
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kahvi
|
Vuoden paras suodatinkahvi on valittu
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa julkaistiin – kaksi uutuusravintolaa suoraan kärkiviisikkoon
Häirintä
|
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
Rikos
|
Uusimaa: Vanhassa Porvoossa palaneen ravintolan yrittäjä sai tuomion
Viski
|
Suomalaiselle tislaamolle paljastui, ettei ruisviskiä saa myydä ruisviskinä – etiketit vaihtoon