Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
SUOSITTELEMME:
Moni haaveilee etätöistä ulkomailla – Juho Toivola ja Marena Christensen tekevät töitä sieltä, mistä haluavat
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu 26.1.
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Työhyvinvointi
Tunteiden tukahduttaminen ei ole terveellistä, mutta työpaikalla ei saa raivota – 8 vinkkiä parempaan fiilikseen ja stressinsietoon
Työhyvinvointi
Pete Parkkonen selvisi kamalasta keväästä – laskuvarjohyppy tarjosi oivalluksen, joka auttaa kiireessä
Työhyvinvointi
Stressaamme kuin luolamiehet – kuormittunut ei aina itse ymmärrä tilaansa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Uusi ravintola
|
Erikoinen kuubalaisravintola Helsingissä: pariskunta tekee ruoan kotonaan ja myy ulos
Työhyvinvointi
|
Mikä on hyvä lahja henkilöstölle tai asiakkaalle? Tässä tärpit ja ohjeet firmalle
Ravintolat
|
Teemu Selänteen palkittu pihviravintola menestyy – kiekkolegendan poika tähtää ravintolapäälliköksi
Työelämä
|
Moni haaveilee etätöistä ulkomailla – Juho Toivola ja Marena Christensen tekevät töitä sieltä, mistä haluavat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Uusi ravintola
|
Erikoinen kuubalaisravintola Helsingissä: pariskunta tekee ruoan kotonaan ja myy ulos
Työelämä
|
Moni haaveilee etätöistä ulkomailla – Juho Toivola ja Marena Christensen tekevät töitä sieltä, mistä haluavat
Tempaukset
|
Melkoinen kokkijoukko: ravintola Demo järjestää nimekkään yllätysillallisen
Uusi ravintola
|
Dean Lyijysen ”pömpöttävä” ravintola Helsingin Sörnäisissä nousi heti hitiksi