Ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten printtilehdet Aromi, Shaker ja Evento saivat Avecista seurakseen päivittäisverkkomedian ja someyhteisön. Lehdet jatkavat painettuna entiseen tapaan.
Lukijat ovat viihtyneet Avecissa. Kannattaa tutustua esimerkiksi Mariaana Nelimarkan juttuun japanilaisen keittiön suomalaisesta mestarikokista, jolta ei löydy ymmärrystä sushibuffeteille.
Urheilun parissa työskentelee paljon tapahtuma- ja ravintola-alojen ammattilaisia. Porilainen seurapomo kertoo Avecin haastattelussa inspiroivasti siitä, kuinka pikkuseurasta on vuosien johdonmukaisella työllä onnistuttu tekemään yleisömagneetti.
Helsinkiläinen Emo tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena ravintolana 3D-printattua ”lihaa”. Avec maistoi uutuustuotetta.
Avecin ilmaisessa somekoulussa Kaikki Somesta -yrityksen somevalmentaja Noora Verronen opastaa Instagramin käyttöä työkaluna yrityksen kassavirran kasvattamisessa ja oman henkilöbrändin rakentamisessa.
Kuluvana vuonna ajatukset ovat olleet Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutuneessa Ukrainassa. Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Seurasimme ravintola- ja keittiöammattilaisten PRO-palkintogaalaa keväällä suorana Facebookissa. Avecin sivustolle teimme tulosjutun lisäksi tekstimuotoista liveseurantaa. Jututimme illan kuningatarta Marjo Niskasta, kasasimme parhaat kuvat yhteen ja esittelimme gaalan pukuloistoa. Lisäksi yllätysartisti Stig antoi haastattelun.
Teemme Aveciin omia sisältöjä, jotka löydät vain meiltä. Lisäksi nostamme Aveciin artikkeleita Aromista, Shakerista ja Eventosta. Lehtien entiset verkkosivustot ja sometilit ovat jääneet historiaan. Seuraa Avecia Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä!
Avec on jaettu seitsemään osioon
Bisnes tukee yrityksesi kehitystä. Aiheita ovat esimerkiksi johtaminen, markkinointi, rekrytointi ja työkulttuuri.
Ura auttaa kehittymään henkilökohtaisesti työurallasi.
Ihmiset sisältää nimensä mukaisesti henkilövetoisia juttuja. Täältä löydät henkilökuvat, kolumnit ja puheenvuorot.
Tapahtumat paneutuu tapahtumatuotantoon, tiloihin, alan osaajien ideoihin ja muihin tapahtuma-alan kiinnostavimpiin aiheisiin.
Keittiö on raaka-aineita, reseptejä, tietoa ja inspiraatiota muun muassa ammattikeittiöiden ja henkilöstöravintoloiden osaajille.
Juoma on baaritekniikkaa, cocktailreseptejä, oluita, viiniä, väkeviä, kahvia, teetä ja muuta mielenkiintoista.
Ravintolat & baarit kertoo alan tekijöiden innovaatioista, oivalluksista ja bisneksen yksityiskohdista.
Jätä juttuvinkki tai palaute
Avecin toimitukseen saat yhteyden WhatsAppilla 040 681 8859 tai sähköpostilla avec@media.fi.
Tervetuloa Avecin matkaan!
Jaakko Sandqvist
Digituottaja