PRO-gaala

PRO-gaalassa säihkyvää pukuloistoa – katso kuvat upeimmista luomuksista

Avec kokosi yhteen parhaita paloja PRO-gaalan punaisen maton juhlatunnelmasta ja säkenöivästä pukuloistosta. Kuvat puhukoot puolestaan.

LUE MYÖS: Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin

Yllä: Petri Mastin kuvia voittajien tuuletuksista. Jos upotus ei toimi, katso kuvat Instagramista. Kuvasta toiseen hypätään painamalla pientä väkästä sivureunassa.

”Tunnelmat ovat tapissa ja jännittää, osuuko pysti omalle kohdalle. Ehdokkuus ravintolapäällikkö -kategoriassa on hieno kunnianosoitus – kävi miten kävi”, Mummotunnelin ravintolajohtaja Roope Kämppi totesi pirteässä kukkapaidassa.
”Tuomareilla oli haastava tehtävä, sillä ehdokkaiden kattaus oli tänä vuonna todella kova. Nyt voimme nostaa maljan upeille kilpailijoille, tavata tuttuja ja nauttia illan kattauksesta. Tästä tulee upea gaalailta” tuomaristoon kuuluva baarimestari Greta Grönholm hehkutti gaalahenkeen sopivassa kultaluomuksessa.
Tapio Kylmänen Kärkkäiseltä kertoi olevansa todellinen PRO-gaalakonkari. ”Tämä on jo viides gaalailta. Illan kohokohta on pöytäkunnan vedonlyönti voittajista. Siitä on tullut jo perinne”. Vierellä pirteän vihreässä housuasussa ST1:n Jenni Turunen.
”Kiitämme vieressä seisovaa Nettaa ehdokkuudestamme innovaatio-kategoriassa. Ehdokkuudella on iso merkitys Eventualin kaltaiselle start-up -yritykselle ja odotamme että ilta tarjoaa verkostoitumisen mahdollisuuksia, vaikkei voitto meille napsahtaisikaan”. Kuvassa vasemmalla Netta Paavoseppä The Barö Saaristohotellista sekä Mert Otsamon upeissa luomuksissa Eventual Oy:n Miia Khan ja Erica Rantanen.
”PRO-gaalalla on valtava merkitys alan hengen nostattajana. Juhlan viesti on se, että me selviämme ja suuntaamme yhdessä kohti uutta nousua”, viestitti Baronan Maria Nyman kauniin punaisessa juhla-asussa.

Iina Peltonen on vuoden 2018 Ravintolan asiakaspalvelu -kategorian voittaja. ”Jännittää, vaikka en ole itse ehdolla tänä vuonna. Illan teemana on hyvä meininki pitkän kaavan kautta. Huomenna on iltavuoro, joten tänään voi juhlia”.
”Uskomatonta päästä nauttimaan juhlatunnelmasta kirjaimellisesti kasvotusten. Hyvää ruokaa ja ripaus glamouria on illan resepti, iloitsi hehkeän sinisessä juhlapuvussa Johanna Hertsi Compass Groupista.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi