Hotellit

Vantaan legendaarinen bilehotelli avautuu uusittuna – tältä näyttää hotellin ja Tulisuudelma-yökerhon uusi ilme

Vantaan Tikkurilassa vuodesta 1991 saakka toiminut Sokos Hotel Vantaa on saanut perusteellisen kasvojenkohotuksen. Uudistunut hotelli ja sen kolmikerroksinen ravintolamaailma yökerhoineen avaavat ovensa yleisölle 14. marraskuuta, kun kahdessa vaiheessa toteutettavan uudistuksen ensimmäinen vaihe on saatu päätökseensä.

Marraskuun avajaisiin mennessä 157 huonetta, iso osa kokous- ja tapahtumatiloista sekä kolmikerroksinen ravintolamaailma ovat saaneet uuden ilmeen. Remontin toinen osa valmistuu keväällä 2025, jolloin loputkin hotellihuoneista ja kokoustiloista saadaan valmiiksi, Sokotelin tiedotteessa kerrotaan.

Hotellin vetonaula on legendaarinen yökerho Tulisuudelma, suosittu keikkapaikka ja bilemekka, jonne tullaan juhlimaan kauempaakin. Hotelli Vantaalla on myynnissä juhlijoille suunnattuja ”bailupaketteja”, jotka sisältävät majoituksen, saunan, keikkalipun ja myöhäisen huoneen luovutuksen. Pikkujoulukauden esiintyjiksi on buukattu kansansuosikkeja Popedasta Klamydiaan ja Portion Boysista Neljään Ruusuun. Juhlakansaa houkutellaan myös sinkkubileisiin.

Tältä näyttää Original Sokos Hotel Vantaan uusittu hotellihuone. KUVA Eveliina Mustonen

Pikkujoulukaudesta odotetaan vilkasta.

”Näyttää siltä, että suomalaiset haluavat edelleen kokoontua ja juhlia onnistumisia yhdessä”, hotellinjohtaja Martin Andergård sanoo.

Andergårdin mukaan tapahtumia ja juhlia on varattu hotelliin paljon, ja esimerkiksi Portion Boysin keikka marraskuun lopulla on jo loppuunvarattu.

Tulisuudelma on saanut kasvojenkohotuksen. Havainnekuva, Sokos Hotels

Tänä vuonna Tulisuudelmassa juhlitaan myös jouluna.

”Kokeilemme vähän uutta, luvassa on muun muassa tyylikäs jouluaaton illallinen, ja välipäivinä sekä uutenavuonna juhlitaan Tulisuudelmassa artistien kanssa”, Andergård kertoo.

Havainnekuva hotellin aamiaisravintolasta. Sokos Hotels

Hotellin yhteydessä sijaitseva Amarillo avataan täysin uudistettuna. Uutena tulokkaana Hotellin katutasoon avataan uusi Rosso Pizza, joka on auki lounaalta aina illan pikkutunneille saakka.

Ravintolakansaa palvelee myös yökerho Night Vantaa sekä Pub Hertas, joka avattiin kevyesti ehostettuna jo keväällä.

Lisäksi hotellista löytyy muun muassa sadan hengen auditorio, erilaisia kokoustiloja sekä luovaan ideointiin tarkoitettu näköalakabinetti.

Uudistuneessa hotellissa on erilaisia kokoustiloja sekä sadan hengen auditorio.  Havainnekuva, Vallila interiors
Havainnekuva kokoustilasta. Vallila interiors

Lue myös: Tältä näyttää Helsingin keskustaan avautunut säihkyvä uutuushotelli – keittiöpäällikölle sellaisen avaaminen tarkoittaa ”maratonia housut nilkoissa”

Lue myös: Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on Helsingin upein ja kaikille auki

Lue myös: Helsingin uusi hotelli räväyttää: ilmainen etätyöpaikka keskellä kaupunkia, kenelle vain


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi