Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Liikuntayrittäjän perustama ravintola poikkeaa jo ulkomuodollaan – maut sovitetaan vietnamilaiseen suuhun, vaikka Suomessa ollaankin
SUOSITTELEMME:
Liha- ja kalakauppa, kahviloita, ravintoloita ja panimobaari – Itis sai oman kauppahallin
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Hotellit
Helsingin hotellien tilanne on kuumottava
Hotellit
Helsinki-Vantaan uusi vetonaula: tällainen on näkymä hotellin ravintolan kattoterassilta kiitotielle
Hotellit
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avautunut säihkyvä uutuushotelli – keittiöpäällikölle sellaisen avaaminen tarkoittaa ”maratonia housut nilkoissa”
Hotellit
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Hotellit
Helsingin uusi hotelli räväyttää: ilmainen etätyöpaikka keskellä kaupunkia, kenelle vain
Majoitus
Helsingin keskustan uutuus: yö teltassa sisätiloissa 81 eurolla – ”Olemme paljon edullisempi kuin yksikään hotellihuone”
PRO-palkinnot
PRO-gaalan elämäntyöpalkinto Kasperi Saarelle
Uusi ravintola
Sauli Kemppainen aloittaa uuden ravintolan keittiöpäällikkönä Helsingissä
Luksus
Helsinkiin avautui ennennäkemätön luksushotelli: tällaisia ovat sen ravintolat ja baari
Asiakaskokemus
6 000 euron hotelliyö Helsingissä – tällaista on suomalainen ultraluksus
Yrityskaupat
Lapland Hotels ostaa Haikon Kartanon
Hotellit
Helsingin keskustan uuden luksushotellin operaattori vaihtuu – avautumassa vuoden 2024 alkupuolella
Vaikuttaja
Lapset, päivätyöt, omat yritykset… Netta ja Jussi Paavoseppä paljastavat, miten hurja ruuhka pysyy hallinnassa
Fine dining
Uuden Sicapellen 3,5-tuntinen elämys on tarkkaan rakennettu – porvoolaisravintolan suosio veti yrittäjäparin hiljaiseksi
Hotellit
Michelin-opas alkaa arvioida myös hotelleja
Elämykset
Olavi Uusivirta yöpyi hotellissa ja pian hän kuratoi sinne illallisklubeja – pikkukaupungissa elämyksen rakentaminen vaatii vahvaa konseptointia
Henkilöstö
Suomen suurinta hotellia rakennuttava norjalaismiljardööri on liikemaailman rokkistara, joka panostaa henkilöstöön
Hotellit
World Travel Awards: Suomen paras hotelli on Hakaniemen Hilton ja paras matkailukohde Hyvinkään Sveitsi
Ravintolat
Helsingin Il Centro haluaa olla sopivasti (eli ei liian) autenttinen italialainen ravintola
Hotellit
Savoon aukeaa helmikuussa luksuslomakohde – sijoittajina Jasper Pääkkönen, Valtteri Bottas ja Iivo Niskanen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Yrittäjyys
|
Teemu Boman toteutti haaveensa: oma ravintola Espanjan Aurinkorannikolla
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Kotiinkuljetus
|
11 euron pizza maksoi yllättäen 18 euroa – Wolt pyytää ilmiantoja ravintoloiden hintakikkailusta
Ravintolaterassi
|
Helsingin Senaatintorille tulee terassi myös tänä kesänä: 500 asiakaspaikkaa ja Michelin-kisakatsomo
Reseptit
|
Mahtava kattaus korealaisen keittiön reseptejä: ota haltuun kimchi, kimbap ja bibimbap
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Yrittäjyys
|
Teemu Boman toteutti haaveensa: oma ravintola Espanjan Aurinkorannikolla
Kauppahalli
|
Liha- ja kalakauppa, kahviloita, ravintoloita ja panimobaari – Itis sai oman kauppahallin
Uusi ravintola
|
Liikuntayrittäjän perustama ravintola poikkeaa jo ulkomuodollaan – maut sovitetaan vietnamilaiseen suuhun, vaikka Suomessa ollaankin
Lonkero
|
Elämme lonkeron kulta-aikaa – tällaiset trendit piristävät suomalaisten rakastamaa juomaa juuri nyt
Asiakaskokemus
|
Asiakkaat kaipaavat nyt omalaatuista ja rohkeaa baariruokaa – huolella mietitty ruokatuote näkyy liikevaihdossa