Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Helsingin keskusta pullistelee joustavaan työskentelyyn tarkoitettuja coworking-tiloja, mutta käytetäänkö niitä? Kävimme katsomassa
SUOSITTELEMME:
Muutto lisäsi liikevaihtoa, kertoo Etko Brewing – pienpanimo pysyy silti myös Helsingissä ja yhdisti nyt voimansa thairavintolan kanssa Hakaniemen kauppahallissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tulevaisuuden tekijä
Taitaja-kisan kultamitalisti Minna Jokiranta tuli alalle jäädäkseen: ”Tarjoilijan työ on kivaa, jos tykkää ihmisistä”
Asiakaspalvelu
Turha yrittää raahata yökerhoon – Sami Kuronen paljastaa kantapaikkansa
Viinibaarit
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
Ravintolat
Ravintolatapahtuma Smaku ensimmäistä kertaa Helsingissä – edulliset maisteluannokset houkuttelevat uusia asiakkaita
Ravintolat
Siipiravintola Hook laajenee Espanjaan – Jari Kurri mukana hankkeessa
Tukkutoiminta
Vihannespörssin tilalle uusi tukkukauppa – Vegepörssi toimii Helsingin Tukkutorin tutuissa tiloissa
Ravintolat
Ravintola Demo avautuu uudelleen Ruoholahdessa – kattoravintolan jokaisesta pöydästä hulppeat merinäköalat
Vaikuttaja
Sami Tallberg näkee sienissä hittipotentiaalia, joka ravintoloiden kannattaisi hyödyntää
Ravintolat
Noho Partnersille nimitetty uusi toimitusjohtaja – aloittaa tehtävässään syyskuussa
Kahvilat
Kesän hitti? Mehua ja kahvia yhdistävä Espresso Sunrise yllättää
Tapahtuma-ala
Tutkassa Fullsteamin pääpromoottori Aino-Maria Paasivirta: ”Harjoittelut ovat avanneet ovia alalle”
Tulevaisuuden tekijä
Aleksi Korpela vaihtoi yliopistolta kokkikouluun – työ ravintola Kajossa inspiroi
Ilmiö
Banh mi -patonkibuumi rantautui Suomeen – tällainen on vietnamilaisen katuruoan klassikko
Viini
Ravintolasta voi pian ostaa 8-prosenttista viiniä mukaan: helsinkiläinen Muru avaa viinikaupan
Näkökulma
Näkökulma: Huippukokin möläytys paljasti, millä tavalla syrjintä näkyy Suomen ravintoloissa
Vaikuttaja
17-vuotiaana Bakerikan perustanut Erika Poussa: Tärkeintä yrittäjyydessä on säilyttää usko omaan tekemiseensä
Michelin-gaala
Kisakatsomo ja sata ruokatapahtumaa – Michelin-huuma valtaa Helsingin, ja ravintoloiden kannattaa nyt suositella toisiaan
Asiakaspalvelu
Miitta Sorvali viihtyy kansanravintoloissa, kunhan homma toimii – joskus klassikkoannos voikin olla pettymys
Viini
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Koulutus
Heidi Kouhia vaihtoi turvallisuusalalta ravintolakokiksi: ”Oppisopimus on minun juttuni”
Tutkassa
Tutkassa Helsingin jäähallin uudistaja Noora Luojus: ”Tapahtumapuoli on todella inspiroiva”
Evento Awards
Muistisairaita puhujina ja osallistujina – saavutettavuudeltaan ainutlaatuinen tapahtuma palkittiin
Ravintolat
Ravintola Kappelin parsa-alttarilla varaudutaan kuorimaan 1 500 kiloa parsaa – keittiömestarin vinkit parsan käsittelyyn
Evento Awards
Tapahtumatoimistot yhdistivät voimansa Ukrainan hyväksi – Evento Awards -voittajien vinkit hyväntekeväisyystapahtumien järjestämiseen
Evento Awards
Jenni Kivessilta on vuoden juontaja 2024 – Evento Awardsin yleisöäänestyksen voittajan vinkit juontoon valmistautumiseen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voiko ravintola olla erinomainen, jos ruokalista vilisee kirjoitusvirheitä?
Asiakaspalvelu
Mona Bling on tottunut häirintään yökerhoissa: ”Turvallisemman tilan periaatteet ovat tosi tärkeitä”
Alkoholiton
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
Bocuse d'Or
Ismo Sipeläisen tiimi Bocuse d´Or -finaaliin
Tulevaisuuden tekijä
Maskeeraaja Keiku Borgström aloitti kokkiopinnot nollasta: ”En osannut keittää edes perunoita”
Illallisravintolat
Ravintola Robusto luottaa ronskiin ja rempseään ruokaan – ravintoloiden kannattavuudesta pitäisi puhua avoimesti, sanoo Kari Aihinen
Kokkimaajoukkue
Tällainen on Suomen kokkimaajoukkueen voitokas omenajälkiruoka, jota suunniteltiin neljä vuotta
Pakkaukset
Take away -pakkauksiin voi pian kohdistua uusia vaatimuksia – näin ravintola voi varautua muutokseen
Asiakaspalvelu
Yli 130 grilliä testannut Sami Hedberg osaa arvostaa hyvää porilaista – asiakaspalvelun salat hän oppi kokousisäntänä
PRO-palkinnot
PRO-palkittu Mika Marttila tekee arvokasta työtä päiväkodeissa: hävikkilähettilään Kokki-Kettu-hahmo saa lapset innostumaan ruoasta
PRO-palkinnot
PRO-palkittu keittiömestari Mikko Pakola: ”Kansainvälisessä gastronomiassa on Suomen mentävä aukko”
Tuotekehitys
Erika Poussan keksitaikina vei voiton Suomalainen menestysresepti -kisassa – nuori yrittäjä perusti leipomon jo 17-vuotiaana
Fine dining
Suomen överein ravintola? Kozeen Shiwanin The Room on elämys kaikille aisteille
Michelin-tähdet
Eero Vottonen iloitsee Michelin-uutisesta: ”Hieno mahdollisuus näyttää mitä kaikkea Helsingissä on”
Fine dining
Listaykkösenä komeilee suomalainen ravintola – arvostettu blogi julkaisi suosikkinsa maailmalta
Maustaminen
Chilikastikkeet yleistyvät maustepöydissä – hämeenlinnalaisessa ravintolassa on yli sata erilaista soosia
Kastikkeet
Video: Näin tehdään hollandaise-kastike – Teemu Aura näyttää
Asiakaspalvelu
Meiju Suvas korvaa usein pääruoan alkupaloilla, mutta kantaravintolassaan hän ottaa tutun annoksen
Tulevaisuuden tekijä
Millaista on vaihtaa alaa 27 vuoden jälkeen? Maarit Kivilahti vetää nyt korttelikahvilaa: ”Ihan parasta”
Ilmiö
Perinteinen lohturuoka teki paluun – Helsingin trendikadulla on leikkeisiin erikoistunut ravintola
Samppanja
Essi Avellánin kuratoimassa viinibaarissa on ainutlaatuinen juomavalikoima – tavoitteena olla Helsingin paras samppanjabaari
Kuohuviini
Samppanjaa pelätään ravintoloissa turhaan – aktiivisella myynnillä arvokkaampikin pullo menee kaupaksi
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ravintolaelämyksiä ei olisi ilman alan ammattilaisia, ja he ansaitsisivat työstään kunnon korvauksen
Uusi ravintola
Helsingissä kaatuu ravintoloita, mutta Sylvester Soisalo avaa uuden – ”Eletään todella jännittäviä aikoja”
Kebab
Kebabille tapahtuu nyt sama maineenkohennus kuin pizzalle ja hampurilaisille
Kilpailut
Baarimestari Miika Mehtiö on Suomen flair-kuningas – tältä näyttää villi temppulaji flairtending
Kilpailut
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
Tv-tuotannot
Edesmenneen Antti Lukkarin Masterchef-jakso esitetään tänään – Tommi Tuominen ei moiti julkaisupäätöstä: ”Se toimii jopa kunnianosoituksena Antille”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Hakaniemen UG-ravintolamaailma konkurssiin – jäljelle jääneiltä ravintoloilta lähtivät samalla alkoholiluvat
Ravintolat
|
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Tietoturva
|
Sometili kaapattu? 12 faktaa yrittäjän tietoturvasta
Kilpailut
|
Maailman paras ravintola julkistettiin – Avec kysyi, miten 50 parhaan listalle oikein pääsee
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
In English
|
Baarimestarien syysvinkit: terästä cocktailisi sienillä ja sammaleella – boost up your cocktail with mushrooms and moss, Finnish style
Kilpailut
|
Tässä ovat musiikkialan Industry Awards -voittajat 2024 – mukana monia tapahtuma-ammattilaisia
Tapahtumatilat
|
Helsingin keskusta pullistelee joustavaan työskentelyyn tarkoitettuja coworking-tiloja, mutta käytetäänkö niitä? Kävimme katsomassa
Pienpanimot
|
Muutto lisäsi liikevaihtoa, kertoo Etko Brewing – pienpanimo pysyy silti myös Helsingissä ja yhdisti nyt voimansa thairavintolan kanssa Hakaniemen kauppahallissa
Nimitykset
|
Sisters Group vaihtoi toimitusjohtajaa ja perusti uuden liiketoimintayksikön