Henkilöstöuutiset

Noora Wuolanteesta Sisters Incin ja Mätch Incin uusi toimitusjohtaja

Markkinointikonkari Noora Wuolanne siirtyy uuteen pestiinsä Vapa Median toimitusjohtajan paikalta. Aiemmin urallaan Wuolanne on työskennellyt Milttonilla.

Uudessa työssään Wuolanteen on määrä yhdistää Sisters Incin ja Mätch Incin operatiivisia prosesseja, rakentaa uusia toimintamalleja ja tehdä laajaa palvelutarjoamaa näkyväksi. Lisäksi Wuolanne ottaa asiakkuus- ja myyntivastuuta.

”Toimiala elää suuressa murroksessa ja haluan olla eturintamassa johtamassa muutosta – niin yhtiössä, asiakkaissa kuin koko toimialalla”, Wuolanne kertoo tiedotteessa.

Sisters Incin ja Mätch Incin omistaa Sisters Holding.

”Konsernin yritykset, Sisters Inc. ja Mätch Inc., ovat nyt kahden vuoden ajan toimineet yhden katon alla. Kun molempien yritysten johdossa on sama henkilö, saavutetaan synergiaetuja. Tavoitteemme on kasvaa johtavaksi kokemukselliseksi markkinointitoimistoksi”, Sisters Holdingin toimitusjohtaja Osnat Mangs kertoo.

”On hienoa saada Nooran osaaminen sekä meidän että asiakasyritystemme käyttöön. Ulkopuolisen toimitusjohtajan palkkaaminen oli meille kauan odotettu asia. Aikaisemmin korona sotki suunnitelmat, mutta nyt oli sopiva hetki siirrolle. Olemme innoissamme yritysten toimintojen yhdistämistä ja kehittämisestä”, Sisters Holdingin hallituksen puheenjohtaja Dana Pikkarainen sanoo.

Noora Wuolanne kuvassa keskellä. Tätä ennen Mätch Incin toimitusjohtaja oli Dana Pikkarainen (vas.) ja Sisters Incin toimitusjohtaja Osnat Mangs.
  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento