MAINOS

Kilpailuta yrityslaina investointeihin tai yrityksen perustamiseen

Yrityslainaa voi olla hankalaa saada pankista, varsinkin jos kyseessä on tuore yritys. Uudella yrityksellä ei ole vielä riittävästi näyttöä toiminnan kannattavuudesta, minkä vuoksi pankki ei välttämättä myönnä lainaa. Vakuudellisen lainan hakeminen on myös merkittävästi hitaampaa kuin vakuudettoman lainan hakeminen.

Vakuudeton yrityslaina on erittäin nopea, sillä rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Siksi vakuudettomat lainat soveltuvat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Jos esimerkiksi jokin tärkeä laite hajoaa, pitää uusi saada hankittua mahdollisimman nopeasti, jotta yrityksen toiminta voi jatkua normaalisti.

Vakuudeton laina voi tarvittaessa myös täydentää pankista saatua lainaa. Jos olet esimerkiksi tekemässä remonttia liiketiloissasi, eikä pankkilaina katakaan kaikki remontista aiheutuvia kuluja, voi lisäksi hakea pienen vakuudettoman yrityslainan.

Lainaa yrityksen perustamista varten

Yrityksen perustamisesta aiheutuu monenlaisia kuluja. Täytyy hankkia toimitilat ja laitteet, remontoida tiloja sekä ostaa tuotteita valmiiksi varastoon. TE-toimistosta voi hakea starttirahaa, josta saa hieman apua yritystoiminnan aloittamiseen. Starttiraha on kuitenkin pieni summa, joten se ei yksin riitä kaikkiin yritystoiminnan käynnistämisestä aiheutuviin kuluihin.

Aloittava yrittäjä voi hakea vakuudetonta lainaa, jonka avulla yritystoiminnan saa alkuun. Jos olet haaveillut esimerkiksi ravintolan tai kahvilan perustamisesta, on tuo haave mahdollista toteuttaa vakuudettomalla yrityslainalla. Tällaista lainaa voi hakea sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuuksia käytettävissä, sillä vakuuksia tai takaajia ei vaadita ollenkaan.

Yrityslainaa on mahdollista saada jopa 250 000 euroa ilman vakuuksia. Tavallisesti yritykset kuitenkin hakevat pienempiä summia, kuten 20 000 tai 40 000 euroa lyhytaikaiseen käyttöpääoman rahoitustarpeeseen. Laina-aika yrityslainoissa on 3 kuukaudesta 3 vuoteen.

Miksi valita vakuudeton yrityslaina?

Vakuudellisessa lainassa on tavallisesti matalampi korko kuin vakuudettomassa. Vakuudettomissa lainoissa on kuitenkin monia hyviä puolia.

Yrityslainan saa nopeasti tilille.

Lainahakemuksen voi täyttää juuri silloin, kun itselle sopii parhaiten – vaikka viikonloppuna. Rahat siirretään tavallisesti heti seuraavana arkipäivänä. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa lainaneuvotteluun pankin kanssa. Koska rahat saa tilille yhdessä päivässä, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä, pystyy tällaisen lainan avulla reagoimaan myös yllättäviin laiterikkoihin ja muihin kiireellisiin tilanteisiin.

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita lainkaan takaajia eikä vakuuksia. Näin ollen tällaista lainaa voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuuksia käytettävissä. Lainanhakija vastaa henkilökohtaisesti yrityslainasta. Eli jos yritys ei jostain syystä pystykään maksamaan lainaa takaisin, yrittäjä ottaa siitä vastuun henkilökohtaisesti.

Voit käyttää rahat mihin haluat.

Rahojen käyttökohteesta ei tarvitse tehdä tarkkaa selontekoa, vaan rahat saa käyttää mihin tarve vaatii. Voit siis toteuttaa useampi projekteja yhdellä lainalla, esimerkiksi palkata työntekijöitä, täydentää varastoa sekä remontoida liiketiloja.

Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa

Yrityslainojen kilpailuttaminen on tärkeä keino, jolla yrityksen talouden saa pidettyä tasapainossa. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Siksi on järkevää etsiä mahdollisimman matalakorkoinen laina, jossa on myös edulliset kulut. Näin lainanhoitoon ei mene kohtuuttomasti rahaa ja rahaa jää mukavasti muihin hankintoihin ja juoksevien kulujen maksamiseen.

Lainojen vertaileminen on helppoa ja nopeaa. Pienellä vaivalla voit saada säästettyä tuhansia euroja.

Yrityslainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on näin helppoa:

 • Täytä ilmainen yrityslainahakemus palvelussamme.
 • Vertaile saamiasi tarjouksia. Voit saada jopa noin 10 tarjousta yhdellä hakemuksella.
 • Valitse tarjousten joukosta sopiva laina ja nosta rahat tilillesi.

Vakuudettomat lainat ovat todella nopeita, koska koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä eikä vakuuksia tarvitse tarkistella. Rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Nopeus on ehdottomasti yksi vakuudettomien lainojen parhaita ominaisuuksia. Lainaa ei tarvitse odotella viikkokausia, vaan investointeja tai uuden yrityksen perustamista pääsee toteuttamaan nopealla aikataululla.

Pelkkä lainojen kilpailuttaminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis kokeilla huoletta, millä hinnalla saisit lainaa yrityksellesi tällä hetkellä. Tee lopullinen päätös lainan nostamisesta sitten, kun olet tutustunut tarjouksiin.


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento