MAINOS

Paviljonki on nyt entistä trendikkäämpi – tapahtumatalon ravintolat uudistuivat edukseen

Jyväskylässä toimivan Paviljongin uutena ravintolakumppanina aloitti elokuussa Resteliin kuuluva Food&Events Tapahtumaravintolat. Yhteistyön myötä uudistetaan jaksotetusti sekä Paviljongin ravintolatiloja että niiden tuotteita ja palvelukonsepteja.

Kolme ensimmäisenä valmistunutta ravintolaa esitellään kutsuvierastilaisuudessa 13. lokakuuta. Samalla paljastetaan niiden nimet.

”Asiakkaat pääsevät nauttimaan uudistuneista ravintolapalveluistamme syksyn kaikissa tapahtumissamme”, lupaa ravintolatoimenpäällikkö Sanna Pohjosaho Food&Events Tapahtumaravintoloista.

Paviljonki
Paviljongin uudistettu yläaula taipuu moneen tarkoitukseen erilaisten tapahtumakonseptien mukaan. KUVA Mika Nuorva

Kaikki kolme ravintolatilaa on suunniteltu moneen menoon muuntuviksi. Niiden ilmeet, teemat ja toiminnot ovat räätälöitävissä tapahtumien mukaan – ja onnistuvatpa sujuvat muutokset myös yhden tapahtuman sisällä.

”Sama tila voi olla aamulla kahvila ja illalla baari”, Pohjosaho vinkkaa.

Ravintolatoimijana Food&Events haluaakin ennen kaikkea täydentää tapahtumakävijän kokonaisvaltaista elämystä.

”Sloganimme on Tapahtumasta tarinaksi, ja sen lupauksen lunastamme jokaisessa asiakaskohtaamisessa”, vakuuttaa ketjun markkinointipäällikkö Ville-Eemeli Junnola.

Paviljonkia operoivan Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Jaana Kiilamaa huomauttaa hyvän ravintolakumppanin vahvistavan myös talon omaa tapahtumatuotantoa.

”Paviljonki on tapahtumatehdas, jossa toteutamme asiakkaan unelmia suurella sydämellä. Pelkkä konsepti tai ohjelma eivät riitä, vaan piste painetaan iin päälle nimenomaan erinomaisilla tarjoiluilla.”

Esittelyssä kova kolmikko

Paviljonki
C-hallin nuorekas ja erilainen ravintola tarjoaa elämyksiä erilaisten viihdetapahtumien yhteydessä. KUVA Anne Kalliola

C2-hallin ravintola

Puitteet näyttävälle baari- ja kahvilatoiminnalle. Erityisesti illan viihde- ja klubitapahtumia tukeva tyylikäs tila toimii muun muassa konserteissa ja stand up -keikoilla, joihin ei kaivata nousevaa katsomoa. Tulee palvelemaan vuonna 2024 myös Jyväskylän kaupunginteatterin pienen näyttämön väistötilana.

Paviljonki
D-hallin ravintola on rento oleskelukeidas tapahtumien ytimessä. KUVA Mika Nuorva

D-hallin ravintola

Keskeisellä paikalla sijaitseva kohtaamispaikka, joka palvelee rentona ja monipuolisena kahvilana, baarina ja lounaspaikkana. Uudistustyössä kiinnitettiin erityistä huomiota tarjoilulinjaston toimivuuteen sekä entistä jouhevampaan asiointiin, jota digitaaliset pinnat osaltaan tukevat. D-hallin lisäksi ravintolatilaan on kätevä kulku C1-hallista.

Paviljonki
3. kerroksen pääravintola toimii viihtyisänä ja monimuotoisena tapahtumaravintolana. KUVA Anne Kalliola

3. kerroksen pääravintola

Iso ja tyylikkään tunnelmallinen tila kiinteämmillä kalusteilla. Ihanteellinen ympäristö suurille messulounaille sekä gaaloihin, juhliin ja istuviin tai buffet­illallisiin. Uudistettu tila soveltuu entistä paremmin myös kokouskäyttöön. Lisäksi uudistettiin ravintolan yhteydessä sijaitseva monikäyttöinen yläaula.

Minkä nimisiä ravintoloista tuli? Tarkista 13.10. jälkeen osoitteesta paviljonki.fi!


Suomalaista Palvelua

Ekokompassi

Tunnustettua toimintaa

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Food&Events Tapahtumaravintoloille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja työllistävästä palvelusta. Lisäksi yhtiö on saanut Suomen luonnonsuojeluliiton myöntämän Ekokompassi-ympäristösertifikaatin. Se myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja virallisesti auditoituine toimenpiteineen.

food&events app

Tilaa tarjoilut sovelluksella tai netistä!

Paviljongin ravintolapalveluja täydentää B2C-asiakkaille suunnattu Food&Events -sovellus, josta tarjoiluja voi tilata ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. B2B-painotteinen verkkokauppa palvelee puolestaan messujen näytteilleasettajia osoitteessa verkkokauppa.foodandevents.fi.

Paviljonki-logo

puh. 014 339 8143

myyntipalvelu@paviljonki.fi

Food&Events-logo

puh. 020 799 4048

myynti.paviljonki@restel.fi

 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento