Sauli Kemppaisen uusi ravintola Atelier 7 sijaitsee Vallilan Konepajan alueella Helsingissä. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin, illallinen keskiviikosta lauantaihin.
”Lounasaikaan tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja sekä nopean lounaan tarvitsijoille että pidemmän kaavan mukaan nautiskelijoille. Illallisella keskitymme olennaiseen: laadukkaisiin, aitoihin, maanläheisiin ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja vahvoihin makuihin. Ruokakonseptimme lähtee siitä, että 1+1 on enemmän kuin kaksi. Annamme raaka-aineiden ominaismakujen loistaa”, Kemppainen kertoo uuden ravintolan konseptista.
”Porkkanan pitää maistua porkkanalta ja me käytämme kaiken ammattitaitomme siihen, että maku on mahdollisimman intensiivinen ja syvä. Lautasellasi voi olla vain kaksi raaka-ainetta, mutta niissä on enemmän makua kuin pystyt kuvittelemaan.”
Atelier7:n erikoisuus on 139 euron hummerimenu.
”Signature-menumme on hummeripohjainen. Käytämme menuun yhden kokonaisen hummerin, joka maistuu alkupalasta jälkiruokaan asti eikä taatusti jätä ketään kylmäksi. Uuden vuoden aatoksi olemme kehittäneet oman spesiaalin viiden ruokalajin menuun juhlaan sopivine juomineen.”
Uuden vuoden menussa maistuu hummerin lisäksi muun muassa poro ja punajuuri, kampela ja tryffeli sekä pistaasi ja suklaa. Viiden ruokalajin menu maksaa 78 euroa.
”Uuden vuoden menun olemme halunneet hinnoitella hyvin maltillisesti. Tämä on meidän tapamme toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan konseptiimme.”
LUE MYÖS: Piilotettu ravintolahelmi Adlerfelt haluaa helsinkiläiset Suomenlinnaan myös talvella
LUE MYÖS: Helsinkiin aukesi ravintola, joka aikoo olla pystyssä 85 vuotta – tällainen on Café Savoy