Tapahtumatoimistot

Kansainvälisiin yritystapahtumiin erikoistunut virolainen NJ Production avasi toimiston Suomeen

NJ Production kertoo järjestäneensä tapahtumia yli 20 toimintavuotensa aikana yhteensä 34 eri maassa. Yrityksen Suomen-tiimi järjesti syyskuussa Oulussa lukitusjärjestelmäyritys Iloqin kansainvälisen tapahtuman, johon osallistui 650 kutsuvierasta.

”Uusi tiimimme pääsi todella näyttämään kyntensä ja siitä kertoo tapahtumasta saamamme huikea palaute. Vieraiden tapahtumatyytyväisyys ja tapahtuman suositteluindeksi olivat huippuluokkaa ja saimme ennätyskorkeat 83 NPS-pistettä”, NJ Productionin Suomen maajohtaja Noora Olsson kertoo ja sanoo yrityksen panostavan kestävyyteen.

”Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimpia haasteita ja myös me haluamme tehdä osamme päästöjen vähentämiseksi. Koska kestävä kehitys on osa asiakkaidemme liiketoimintastrategioiden ydintä, olemme ryhtyneet konkreettisiin toimiin kehittääksemme tapahtumasuunnittelua ja -tuotantoa entistä vastuullisempaan suuntaan. Autamme yrityksiä tekemään kestävämpiä valintoja.”

LUE MYÖS: Tavastian uusi pomo puijasi itsensä sisään legendaariselle klubille jo alaikäisenä – ura Topi Sorsakosken bändissä ja Leningrad Cowboysissa vei ympäri maan


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento