Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumatoimistot
Kansainvälisiin yritystapahtumiin erikoistunut virolainen NJ Production avasi toimiston Suomeen
In English
Hello, Suomi! Working in a hospital kitchen in Finland: Pakistan-born Yasmeen Koskimäki enjoys the challenge
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Angola-born Teresa Kuango talks culture, customer service and… the strangest Finnish food
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Malaysia-born chef Boo Niinivaara talks surprises, challenges, people
Kilpailut
Kuvat: Suomi ja Viro ottivat yhteen kokkimaaottelussa
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Viini
Suomalaisen viinipullon etiketissä ei saa lukea viini – vielä ainakaan
Viini
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
Olut
Suomen paras olut: tässä voittajat 2011–2020 ja niiden tarinat
Pizza
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Viini
Ainoa Winery muuttaa metsiemme aarteet salonkikelpoisiksi viineiksi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Työhyvinvointi
|
”Quiet quitting” eli hiljaiset loparit on ilmiö, joka kannattaa ottaa vakavasti myös ravintola-alalla
Pöytävaraus
|
Onko ravintolan sopivaa periä asiakkaalta varausmaksu? Kyllä, sanovat ihmiset HU:n kyselyssä
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Uudet suomalaiset kodit ovat tylsän harmaita – onneksi ravintolat eivät ole
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Kilpailut
|
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista