Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
SUOSITTELEMME:
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Uusi ravintola
Millaista on avata oma ravintola nyt, kun niitä kaatuu tiuhaan? Helsinkiin avatun uutuuden perustajat kertovat, mitkä asiat ratkaisevat
Vaikuttaja
Helsingin huippuravintoloita suunnitteleva Aino Brandt kertoo parhaat vinkkinsä – oikeat ratkaisut näkyvät suoraan kassassa
Musiikki
Ravintolan taustamusiikki lisää (tai vähentää) myyntiä – tärkeimmät vinkit
Asiakaskokemus
Näin lisäät ravintolasi myyntiä äänen avulla – huippukaiuttimet ovat turha investointi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Uusi ravintola
|
Ravintolakonkari hyppäsi ”pahiksen” kelkkaan ja yllättyi itsekin – Helsinkiin avataan uutuuspaikka, joka haluaa erottua
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Tapahtumatoimistot
|
Työ Yhdysvalloissa on aivan erilaista, kertoo Manhattanilla asuva suomalainen tapahtuma-ammattilainen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Yökerhot
|
Legendaarinen homobaari DTM sulkeutuu – taustayhtiö hakeutui konkurssiin
Olut
|
Suomen paras olut 2025 on salmiakkinen ja marjainen sour
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Burgerit
|
Hampurilaiseen itse virvelöityä kalaa ja kaveriksi savolaisia ranskalaisia – kävimme Burger Lovers -festareilla Helsingissä