Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Viini
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Viini
Ravintolasta voi pian ostaa 8-prosenttista viiniä mukaan: helsinkiläinen Muru avaa viinikaupan
Alkoholilaki
Alkoholilaki meni läpi, 8-prosenttiset ruokakauppoihin
Alkoholilaki
Mitä tapahtuisi, jos viinejä saisi ruokakaupasta? Kysyimme kymmeneltä asiantuntijalta
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Olisiko baareihin ja anniskeluun liittyviä sääntöjä aika muuttaa?
Alkoholilaki
Tässä ovat Suomen historian omituisimmat alkoholiin ja ravintoloihin liittyvät määräykset – osa voimassa edelleen
Verotus
Hallitus on korottamassa Suomen alkoholiverotusta
Alkoholilaki
Näkökulma: 8-prosenttiset alkoholijuomat kauppoihin? Tätä se tarkoittaisi ravintoloille
Alkoholilaki
Tällainen on alkoholilaki – jäänne ”A-oikeuksista” näkyy yhä
Hinnoittelu
Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat: juomat sisältyvät lipun hintaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailit
|
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
Festarit
|
Uusi kesäfestari tuo Helsingin Oulunkylään tunnettuja artisteja ja sinkkurannekkeen
Ravintolat
|
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
Osaaminen
|
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Cocktailreseptit
|
Paras glögi syntyy superhelposti – tällä baarimestarin suosikkireseptillä onnistut aina
Naturalviini
|
Uusi helsinkiläinen viinifestivaali keskittyy naturalviineihin
Cocktailit
|
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
Uusi ravintola
|
Kun lapsi ei lopettanut puhumista Suomesta, koko perhe päätti muuttaa – suosittua pizzapaikkaa pyörittävä Severino Salzano perusti uuden ravintolan Helsinkiin
Näkökulma
|
Näkökulma: Miksi tippaaminen ahdistaa Suomessa?