Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Baarimestarien Suomen mestari on Tuomas Hämäläinen – flairin SM-kultaa Miika Mehtiölle
SUOSITTELEMME:
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Ravintola-ala
Ruoka-ala on suuri työllistäjä Suomessa
Liha
Lihan himo ei laannu, vaikka hinta nousee – edullisimmat ruhonosat ovat ravintoloissa nyt arvossaan
Alkutuotanto
Katkaravun matka lautaselle – suomalaisten tapa käyttää katkarapuja kummastuttaa norjalaisia
Tryffelit
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Viini
Suomesta saa pian kotimaista Cabernet Sauvignonia – hurjaan hintaan
Alkutuotanto
Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla
Ammattikeittiö
Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti
Alkutuotanto
Varo viherpesua! Suklaa ei ole aina vastuullista
Alkutuotanto
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Ahvenanmaan Sadonkorjuutapahtuma veti 15 000 kävijää nauttimaan paikallisista herkuista
Alkutuotanto
Miksi ravintolayrittäjän tukkulasku nousee? Kallista lystiä, sanovat alkutuottajat ja kertovat syyt
Alkutuotanto
Eurooppalaisia ruokavaikuttajia lennätettiin ja saunotettiin Suomessa – näin suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin suhtauduttiin
Alkutuotanto
Suomessa onnistuttiin viljelemään aprikooseja – ja niistä tuli melkoisia möhkäleitä
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Matkailu
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
Suomen Keittiömestarit
Suomen Keittiömestarit huolissaan suomalaisen ruuantuotannon kehityksestä
Viini
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
Alkutuotanto
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit
Nimitykset
|
Ravintola Emon uusi keittiömestari on Jouni Toivanen
Hinnoittelu
|
15 helsinkiläistä ravintolaa, joista saa kolmen ruokalajin menun alle 45 eurolla
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Kastikkeet
|
Video: Näin tehdään hollandaise-kastike – Teemu Aura näyttää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Työelämä
|
Älä sano ”mennään suoraan asiaan” äläkä järjestä enää hybridikokouksia, sanoo asiantuntija
Kilpailut
|
Baarimestarien Suomen mestari on Tuomas Hämäläinen – flairin SM-kultaa Miika Mehtiölle
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit
Nimitykset
|
Ravintola Emon uusi keittiömestari on Jouni Toivanen
Viinillä
|
Viinitrendit yksinkertaistavat alaa, sanoo tamperelainen sommelier Humberto Pulido Garcés – ”Syntyy vääristynyt kuva”