Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vauhdilla kasvaneen Hellsinki Metal Festivalin vetäjä Toni Törrönen jakaa vapautta ja vastuuta: ”Sillä tulee parhaat tulokset”
SUOSITTELEMME:
Syksyn suurin ravintola-avaus: Avec vieraili uudessa Demossa – ja onhan se häkellyttävä
SUOSITTELEMME:
Mitä mieltä olet Avecista? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa sadan euron lahjakortin ravintolaan
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Asiakaskokemus
6 000 euron hotelliyö Helsingissä – tällaista on suomalainen ultraluksus
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Syksyn suurin ravintola-avaus: Avec vieraili uudessa Demossa – ja onhan se häkellyttävä
Kilpailut
|
Simo Harrivaara ja Janika Tiensuu ovat Vuoden kokki ja tarjoilija 2024!
Viini
|
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Ravintolat
|
Kaurismäen veljesten klassikkoravintolat saavat uuden elämän Vallilan Konepajalta
Yökerhot
|
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kilpailut
|
Simo Harrivaara ja Janika Tiensuu ovat Vuoden kokki ja tarjoilija 2024!
Baarit
|
Kaurismäkien perustama Corona-baari uudistettiin täysin – tältä uudet tilat näyttävät
Kirjallisuus
|
Vuoden kotimainen keittokirja on Satu Koiviston kirjoittama Helpomman hapanjuurileivonnan käsikirja
Olutravintolat
|
Olutbaarilla tekee tiukkaa Helsingin ydinkeskustassa: ”Jätkäsaaressa vuokra on alle puolet tästä”
Uusi ravintola
|
Syksyn suurin ravintola-avaus: Avec vieraili uudessa Demossa – ja onhan se häkellyttävä