Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Liikuntayrittäjän perustama ravintola poikkeaa jo ulkomuodollaan – maut sovitetaan vietnamilaiseen suuhun, vaikka Suomessa ollaankin
SUOSITTELEMME:
Liha- ja kalakauppa, kahviloita, ravintoloita ja panimobaari – Itis sai oman kauppahallin
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Asiakaskokemus
Asiakkaat kaipaavat nyt omalaatuista ja rohkeaa baariruokaa – huolella mietitty ruokatuote näkyy liikevaihdossa
Kolumni
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
Asiakaskokemus
6 000 euron hotelliyö Helsingissä – tällaista on suomalainen ultraluksus
Tiskillä
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: ”Aika hieno kunnianosoitus”
Asiakaskokemus
Kolme ravintola-ammattilaista kertoo, miten heillä kohdellaan kanta-asiakkaita – dataa voisi kerätä rohkeamminkin
Vaikuttaja
Tommy Myllymäen Aira sai toisen Michelin-tähden – ravintolan alku oli hankala
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa juoma ei ole tärkein
Kahvilat
Parhaat vinkit vitriiniin, joka houkuttelee asiakkaita: ”Tämä asettelu on todettu myyväksi”
Asiakaskokemus
Kun asiakas valittaa, salamannopea ymmärrys ja tilannetaju palkitaan
Asiakaskokemus
Eteispalvelijan oivallus sai kiitollisen asiakkaan kyyneliin – asiakaskokemusta on mahdoton kopioida
Asiakaskokemus
Näin ylität asiakkaasi odotukset: 6 tärppiä tapahtumatekijälle
Asiakaskokemus
Lista, jolle on naurahdeltu ja tuhahdeltu – tapahtumakonkari Stuba Nikula tiivistää asiakasmotivaatiot nasakasti
Hinnoittelu
Dynaaminen hinnoittelu tasaa kysynnän vaihtelua ja kasvattaa liikevaihtoa – ”Pizzapäivä on edullisempi alkuviikosta”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Yrittäjyys
|
Teemu Boman toteutti haaveensa: oma ravintola Espanjan Aurinkorannikolla
Kotiinkuljetus
|
11 euron pizza maksoi yllättäen 18 euroa – Wolt pyytää ilmiantoja ravintoloiden hintakikkailusta
Savustaminen
|
Ryminällä tulleet BBQ-ravintolat hävisivät Helsingistä – paitsi yksi, jolla pyyhkii hyvin
Ravintolaterassi
|
Helsingin Senaatintorille tulee terassi myös tänä kesänä: 500 asiakaspaikkaa ja Michelin-kisakatsomo
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Pikaruoka
|
Fafa’sin entinen franchising-yrittäjä avaa samoihin tiloihin omia ravintoloitaan
Yrittäjyys
|
Teemu Boman toteutti haaveensa: oma ravintola Espanjan Aurinkorannikolla
Kauppahalli
|
Liha- ja kalakauppa, kahviloita, ravintoloita ja panimobaari – Itis sai oman kauppahallin
Uusi ravintola
|
Liikuntayrittäjän perustama ravintola poikkeaa jo ulkomuodollaan – maut sovitetaan vietnamilaiseen suuhun, vaikka Suomessa ollaankin
Lonkero
|
Elämme lonkeron kulta-aikaa – tällaiset trendit piristävät suomalaisten rakastamaa juomaa juuri nyt