Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
SUOSITTELEMME:
"Vantaalaista laskiaispullaa" saa nyt Nakkilasta Utsjoelle - näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Nimitykset
Aino-areenan uusi ohjelmapäällikkö on Milla Palovaara – ”Juuri se venue, joka pääkaupunkiseudulta on pitkään puuttunut”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailit
|
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Uusi ravintola
|
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Blinit
|
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
Klassikkoravintolat
|
Jyväskyläläinen ravintola Pöllöwaari porskuttaa vuosikymmenestä toiseen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Relove-yrittäjät avaavat Esplanadille ravintolan, josta voi aamiaisen tai illallisen ohessa ostaa käytetyn luksuslaukun
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Juomatrendit
|
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla
Talous
|
Ravintolajätti Noho teki ennätystuloksen
Cocktailit
|
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin