Nimitykset

Aino-areenan uusi ohjelmapäällikkö on Milla Palovaara – ”Juuri se venue, joka pääkaupunkiseudulta on pitkään puuttunut”

Milla Palovaara aloitti Aino-Areenan uutena ohjelmapäällikkönä helmikuun alussa. KUVA Toni Härkönen

Milla Palovaara on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Kuudes Linja -klubin, Bar Loosen, Ravintola Bellyn, Ravintola Kokomon ja Nosturin Alakerta -klubin ohjelmapäällikkönä. Palovaara työskentelee edelleen Tampereen Kirjafestarien ohjelmapäällikkönä ja Helsinki Lit -käännöskirjallisuusfestivaalin tuottajana.

Syksyllä 2021 valmistuneessa, puurakenteisessa Aino-areenassa on runsaat 3200 neliömetriä tapahtumatilaa. Katsojakapasiteetti on suurimmillaan 3200.

”Aloimme yhtiökumppanini Jussi Ruusilan ja musiikkialan ammattilaisista kootun ohjelmaryhmän kanssa rakentaa jo viime syksynä Aino Areenan tulevaisuuden ohjelmaa ja livebrändin uudelleenkonseptointia”, Palovaara kertoo.

”Aino Areena on kapasiteetiltaan ja potentiaaliltaan juuri se venue, joka pääkaupunkiseudulta on pitkään puuttunut – jäähallin ja tuhannen hengen keikkapaikkojen välissä, helposti ja vaivattomasti saavutettava, äänentoistoltaan ensiluokkainen genrestä riippumatta, vain puolen tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Uskon että hyvällä yhteistyöllä kotimaisten ja kansainvälisten ohjelmatoimistojen kanssa tulemme saamaan vihdoin Suomeen myös festarikauden ulkopuolella bändejä, joita täällä ei ole ennen nähty ja koettu. Yksi suuri tavoite onkin rikastuttaa koko maan elävän musiikin kenttää ja tarjontaa ja samalla viedä Suomea entistä hanakammin maailmantähtien kiertuereitityksiin”, Milla Palovaara visioi.

”Aitiopaikka näin hienon, jo rakennuksena ekologisesti kestävän ja edistyksellisen areenan musiikkitarjonnan linjaajana tuntuu kutkuttavalta ja hyvällä tavalla haastavalta. Aino Areenalla on loistava talon tiimi, uudistuksia pelkäämätön ja niitä aktiivisesti innovoiva yksityinen omistuspohja ja suuri määrä maan parhaita yhteistyökumppaneita, joiden avulla ja kanssa kaikki on mahdollista.”

Milla Palovaara on pitkän linjan muusikko. Hän soitti rumpuja Eurooppaakin kiertäneessä Thee Ultra Bimboos -yhtyeessä. Hän oli yksi yhtyeen säveltäjistä ja sovittajista.

Palovaara on toiminut myös Promotion Managerina Backstage Alliance -levy-yhtiössä. Koulutukseltaan hän on kulttuurituottaja (amk) ja teologian kandidaatti.

LUE MYÖS: Tapahtuma- ja agentuuriyritys United Stage laajentaa Suomeen, jossa ohjat ottaa Henrik Hagnäs

LUE MYÖS: Live Nationin suomalaisten artistien agentuurin vetäjäksi Annika Oksanen

LUE MYÖS: Fullsteam Agencyn uusi pääpromoottori on Aino-Maria Paasivirta – Avec jututti

Lauri Tähkä esiintyi Aino-areenalla marraskuussa 2023. KUVA Sami Hakala


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento