Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Noutoruoka
Tampereella asiakas saa nyt pizzan kotiovella omalle lautaselleen – uusi EU-asetus muuttaa pian noutoruokailua
Pakkaukset
Take away -pakkauksiin voi pian kohdistua uusia vaatimuksia – näin ravintola voi varautua muutokseen
Pakkaukset
Pakataanko puuhun vai muoviin? Take away -ruuan suuri mullistus
Pakkaukset
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Väkevät
Pultin muotoinen vodkapullo! Oivaltava pakkaus myy hyvin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Olut
|
Suomen paras olut 2022 on Takatalo & Tompurin Kaski Savubock
Yrittäjyys
|
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Talous
|
Kiinalaisten ikääntyminen voi nostaa palkkoja Suomessakin – ”Suurimpia voittajia ovat osaajat”
Baarikierros
|
5 salaista baarihelmeä Tukholmasta – paikallinen baarimestari paljastaa suosikkinsa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille