Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Baarimestarien Suomen mestari on Tuomas Hämäläinen – flairin SM-kultaa Miika Mehtiölle
SUOSITTELEMME:
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Rikos
Uusimaa: Vanhassa Porvoossa palaneen ravintolan yrittäjä sai tuomion
Uusi ravintola
Teemu Aura, Riku Stenros ja Maiju Åstedt avaavat ravintolan pilvenpiirtäjän huipulle Helsinkiin
Ravintolat
Kovia kokenut ravintola Meat District avaa Meet Districtinä, kunhan remontti valmistuu – vetäjiksi Tom Immonen ja Maiju Pasto
Ravintolat
Riku Stenrosin palaneen Meat District -ravintolan korjaus pitkittyy – tältä yli 200-vuotiaan talon sisällä näyttää nyt
Ravintolat
Teemu Aura, Riku Stenros ja kumppanit avaavat uuden ravintolan: ”Maailman makein spotti”
Riskinhallinta
Ravintolansa ja kotinsa tulipalossa menettänyt Riku Stenros toimii shokin keskellä: ”Minua tuijotetaan Porvoossa kuin haamua”
Ravintolat
Mat Distrikt on Konepajan kultasormien uusi kortteliravintola Tehtaankadulla: arvolihaa dry age -kaapissa ja vermuteria
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit
Nimitykset
|
Ravintola Emon uusi keittiömestari on Jouni Toivanen
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Hinnoittelu
|
15 helsinkiläistä ravintolaa, joista saa kolmen ruokalajin menun alle 45 eurolla
Pizza
|
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Työelämä
|
Älä sano ”mennään suoraan asiaan” äläkä järjestä enää hybridikokouksia, sanoo asiantuntija
Kilpailut
|
Baarimestarien Suomen mestari on Tuomas Hämäläinen – flairin SM-kultaa Miika Mehtiölle
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit
Nimitykset
|
Ravintola Emon uusi keittiömestari on Jouni Toivanen
Viinillä
|
Viinitrendit yksinkertaistavat alaa, sanoo tamperelainen sommelier Humberto Pulido Garcés – ”Syntyy vääristynyt kuva”