Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Risteilylaivojen suosikkicocktailit juuri nyt: retrodrinkit maistuvat yllättäen nuorille
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumatilat
Helsinkiin avataan uusi, iso keikkapaikka Böle Arena & Club
Vaikuttaja
Tavastian uusi pomo puijasi itsensä sisään legendaariselle klubille jo alaikäisenä – ura Topi Sorsakosken bändissä ja Leningrad Cowboysissa vei ympäri maan
Tapahtumaturvallisuus
Näkökulma: Ääliölle ääliön kohtelu, kuten Haloo Helsingin keikalla tapahtui
Rockklubit
Juhani Merimaa ja Pekka Görman jäävät eläkkeelle – Tavastiaakin pyörittävä tapahtuma- ja ravintolafirma hakee toimitusjohtajaa
Vaikuttaja
75 vuotta täyttävä Juhani Merimaa Avecin haastattelussa: Helsingin keskustan elinvoima huolettaa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Hyväntekeväisyys
|
Suomalainen viinikirjoittaja lähtee sotaa käyvään Ukrainaan – hyvästä syystä
Liha
|
Kanta-asiakas Asko Jylhä syö Kallion legendaarisessa pihviravintolassa viisi kertaa viikossa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Juomatrendit
|
Konjakki lämmittää! Suomen baarimestarien ideat kylmän kauden cocktaileihin
Cocktailit
|
Risteilylaivojen suosikkicocktailit juuri nyt: retrodrinkit maistuvat yllättäen nuorille
Tukkutoiminta
|
Vegepörssi on tukkumarkkinoiden uusin tulokas – näin bisnes pyörii
Hyväntekeväisyys
|
Suomalainen viinikirjoittaja lähtee sotaa käyvään Ukrainaan – hyvästä syystä
Klassikkoravintolat
|
Helsinkiläinen klassikkoravintola sai harvinaisen palkinnon