Tapahtumatilat

Helsinkiin avataan uusi, iso keikkapaikka Böle Arena & Club

Messukeskuksen tiloihin avattava kahden tapahtumahallin yhdistelmä tarjoaa puitteet rockkeikoista teatteriin. Omistaja on Messukeskus, mutta Böle Arena & Club on itsenäinen kokonaisuutensa.

”Sinne saavutaan uudesta suunnasta ja uudesta ovesta. Böle Arena & Club on täysin erillinen konsepti, monipuolinen osa ympäri vuoden toimivaa tapahtumakorttelia”, venue manager Anne Bask kertoo Avecille.

Böle Arena & Clubin kantavina ajatuksina ovat muuntautuvuus ja uudet ajatukset, Bask iskostaa.

”Välillä yllätymme itsekin kaikesta siitä mihin talomme taipuu. Tekniikka- ja tuottajarekrytoinneissamme on huomioitu se, että löytyy osaamista klubikulttuurin vaatimaan uudenlaiseen tekemiseen ja kehittymiseen.”

Messukeskuksessa toteutettiin hiljattain massiivinen ravintolauudistus yhdessä uuden ravintolakumppanin Noho Partnersin kanssa. Uudistus ulottuu myös Böle Arena & Clubiin.

”Nyt meillä on ravintolakumppani, joka osaa palvella myös klubikulttuurista ja keikoista nauttivaa yleisöä. Ravintolamaailmamme elää notkeasti tilaisuuden luonteen mukaan. Böle-konsepti taipuu tosi monenlaiseen”, Bask sanoo.

LUE MYÖS: Tutustuimme Messukeskuksen uusiin ja mullistettuihin ravintoloihin

Böle Arena & Club avautuu vuoden 2024 aikana. Tarkka ajankohta määritetään myöhemmin.

”Vastaanotto on ollut erittäin positiivinen. Aloitimme markkinoinnin keskiviikkona, ja tulevasta ohjelmistosta kerromme mahdollisimman pian.”

Kapasiteetti

Böle Arena
Permanto seisomapaikoin 2790
Nouseva katsomo + yläkatsomo 3177
Tuolit permannolla + nouseva katsomo + yläkatsomo 4373

Böle Club
Permanto seisomapaikoin 1590

Böle Arena & Clubin sisäänkäynti on Pasilan aseman puolella. Kaavakuvia ja teknisiä tietoja voi tarkastella tämän linkin takaa (bolearena.fi).

LUE MYÖS: 75 vuotta täyttävä Juhani Merimaa Avecin haastattelussa: Helsingin keskustan elinvoima huolettaa

LUE MYÖS: Tavastian uusi pomo puijasi itsensä sisään legendaariselle klubille jo alaikäisenä – ura Topi Sorsakosken bändissä ja Leningrad Cowboysissa vei ympäri maan


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento