Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
SUOSITTELEMME:
Promoottori Pietu Sepponen innovoi uutta ja tuo jopa kesäfestarit keskelle talvea
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat palkitaan – tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu pian
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Blinit
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
Ravintola
Veljesten pyörittämässä kiinalaisravintolassa Oulussa autenttinen ruokalista on erikseen, ja ulosmyyntiin ja lapsiin suhtaudutaan toisin kuin muualla
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voiko ravintola olla erinomainen, jos ruokalista vilisee kirjoitusvirheitä?
Ruokalista
Testaa, tunnistatko ruokalistojen yleisimmät kielivirheet – huoliteltu kieli vaikuttaa mielikuvaan ravintolan laadusta
Ravintolat
Poikkeava ratkaisu osoittautui menestykseksi: 10-vuotias ravintola Passio porskuttaa Helsingin keskustassa vaikeinakin aikoina
Tekoäly
Foodora otti tekoälyn luomat annoskuvat käyttöön Suomessa – tältä ne näyttävät
Ravintolat
8 tapaa tuotteistaa ravintola ja laittaa ovipumppu laulamaan
Kolumni
Kolumni: Kysymykseni hämmensi tarjoilijan – vegaaneja voi palvella monella tavalla
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Blinit
|
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
Michelin-tähdet
|
Yllättäjä Rukalta: Ravintola Tapio sai Michelin-tähden – varauksia alkoi tulvia heti
Vegaaninen
|
Lyttyperunat, vegekäristys, risotto… viisi loistavaa vegaanista reseptiä
Kastikkeet
|
Liemistään tunnettu Teemu Aura kertoo, kuinka tehdään täydellinen kastike
Kasvisruoka
|
Onko kasvisruoka ravintolalle hyvä bisnes? Kysyimme kolmelta ravintoloitsijalta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Blinit
|
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
Kolumni
|
Kolumni: Elämänkoulun oppeja Alankomaissa – näköjään myös 2,5 desin olueen tottuu
Tapahtuma-ala
|
Oopperajuhlat laskee kävijöidensä tuoneen Savonlinnaan viime kesänä 26 miljoonaa euroa
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus ry sai uuden hallituksen luotsaamaan alan edunvalvontaa ja kehittämistä
Uusi ravintola
|
Langhoffit panostavat nyt Hangon Segel-ravintolaan: ”Yksi parhaista viinikellareista Helsingin ulkopuolella”