Hotellit

Tampereen keskustaan rakennetaan hotelli, joka lupaa halpoja hintoja yöpymiselle

Uusi hotelli rakennetaan Finlaysonin historialliselle tehdasalueelle, osoitteeseen Finlaysoninkatu 5. KUVA Vesa-Pekka Latvala

Tampereen keskustaan rakennetaan 99 huoneen hotelli, joka keskittyy pieniin ja halpoihin huoneisiin. Kylpyhuonetilat ovat yhteiskäyttöisiä. Uumen Hotels -operaattorin pyörittämän uutuuden on määrä avautua toukokuussa 2025.

Uumen ottaa mallia japanilaisista kapselihotelleista, joskin Tampereella majoitutaan huoneisiin eikä kapseleihin.

Pääpointtina on majoituksen halpa hinta. Yhden hengen huoneen varaushinnaksi lupaillaan edullisimmillaan 39 euroa.

“Kaunis ja kasvava Tampere houkuttelee niin kotimaan kuin ulkomaankin matkailijoita, ja näemme kaupungissa suuren kysynnän budjettiluokan majoitusratkaisulle. Huoneratkaisumme on jo itsessään todellinen tilaihme ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Toisaalta ajattelemme, että ohjaamme vieraamme mielellämme viettämään laatuaikaa kaupungilla ja käyttämään meillä säästetyt eurot esimerkiksi Finlaysonin alueen mahtaviin palveluihin. Toivottavasti Tampere voisi myötämme olla entistäkin helpommin lähestyttävä matkustajan näkökulmasta”, hankkeen takana oleva tamperelaisyrittäjä Eetu Rahkola, 30, kertoo tiedotteessa. 

Tärkeimmiksi kohderyhmiksi luetellaan yksin matkustavat, kaveriporukat, pariskunnat, perheet ja ryhmät, kuten urheilujoukkueet tai opiskelijat.

Hotelliin tulee yhteiskäyttöisiä tiloja, kuten kattoterassilla varustettu lounge.

“Meille edullisen kategorian hotellivaihtoehdon rakentaminen on ennen kaikkea priorisointia. Ensinnäkin perusasiat, kuten laadukas yöuni, tilojen viihtyisyys ja asiakaskokemuksen mutkattomuus ovat meille kaikki kaikessa. Tämän lisäksi pyrimme jäljittämään asiat, joista vieraamme eivät halua maksaa ekstraa, ja siksi huoneidemme tilankäyttö on optimoitu ja kylpyhuonetilat ovat yhteiskäyttöisiä. Tarjoamme myös laajan valikoiman oheispalveluita, joiden joukosta vieraamme pääsevät itse hankkimaan esimerkiksi aamiais-, työtila- tai vapaa-ajan palvelut intressiensä mukaan. Tällä yhdistelmällä tähtäämme kaupungin parhaan hinta-laatusuhteen tarjoamiseen.” Eetu Rahkola sanoo.

Hotellin huoneet valmistetaan lähes valmiiksi asti modulaarisena tuotantona suomalaisella tehtaalla ja kuljetetaan hotellityömaalle alkuvuodesta 2025.

Havainnekuva siitä, miltä hotelli voi tulla näyttämään. KUVA BST-Arkkitehdit


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento