Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
SUOSITTELEMME:
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Olut
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
Uusi ravintola
Grillatusta juustoleivästä tuli hitti Tampereen keskustan uudessa ravintolassa – ”Selvästi ollut kaivattu konsepti”
Lounasravintolat
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Ravintolat
Paras tamperelainen ravintola 2024: tässä äänestyksen tulokset
Ravintola-ala
Osuuskauppa lähtee haastamaan ravintolajätti Nohoa Tampereen keskustassa tosissaan: suunnitteilla uusia ravintoloita ja kahviloita
Yrityskaupat
Noho osti kahdeksan pubia ja muuta ravintolaa Tampereella – Tammelan stadionin anniskelu kuuluu kauppaan
Hotellit
Tampereen keskustaan rakennetaan hotelli, joka lupaa halpoja hintoja yöpymiselle
Yökerhot
Suomen berliiniläisin yökerho? Tampereen keskustan laitamilla sykehtii rouhea kellariklubi
Viinibaarit
Nimekkäät suomalaiset viinibaarit vaihtavat lokakuussa paikkaa kaupungista toiseen
Kahvilat
Popeda-rumpali perusti kesäkahvilan kotipihalleen ja järjesti siellä festarit – Rachael-vaimo suunnittelee jo talvikahvilaa jääpenkeillä
Yrittäjyys
”Enää en ryhtyisi ravintoloitsijaksi” – tamperelainen legenda vetäytyi kyllästyneenä alalta 10 vuotta sitten, ja sen jälkeen meno on mennyt vielä pahemmaksi
Kokin jääkaapilla
Ravintola Kajon Veli-Matti Lampinen kokkaa kotona rennommin – näin syntyy rapea tofu ja Korean Fried Tempeh
Tapahtumatilat
Tammelan uuden stadionin VIP-tilat Tampereella eroavat monesta muusta
Grilliruoka
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Uusi ravintola
Tampereen suositun Bistro Eloisan vetäjät kertovat, miten ravintolan menestys on rakennettu
Baarit
Tampereen 5 persoonallisinta baaria: teimme kierroksen Mansessa ammattilaisen kanssa
Ruokatapahtumat
Tampereen suosittu ruokafestivaali laajentaa Helsinkiin – ”Tuodaan nyt sitten pintxotkin”
Ravintolat
Tampereen paras ravintola, top 50: Tamperelaisen lukijat äänestivät
Uusi ravintola
Tampereen uusi persialaisbistro keikauttaa vanhan suomalaisen ajatuksen ruoasta päälaelleen: Maahan Deli on kasvisravintola, josta saa poikkeuksellisesti myös lihaa
Ravintolat
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
Lounasravintolat
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Talous
MM-jääkiekko toi Tampereelle jättipotin – ”Parasta ensiapua kärsineelle majoitus- ja ravitsemustoiminnalle”
Ruokatapahtumat
Suomen suurin ravintolafestivaali valtaa Tampereen – viisi päivää ihania 3,5 euron pintxoja
Ravintolat
Berthan ja Huberin ravintoloitsijoiden uutuus Tampereella: tältä näyttää Haarla, joka tarjoilee klassikoita
Tapahtuma-ala
Tutkassa Nokia-areenan liiketoimintapomo Sami Rumpunen: Hetket tapahtumissa muistetaan
Urheilutapahtumat
Näin pelaajat syövät jääkiekon MM-kisoissa Tampereella – Ruotsin joukkueella erityistoive
Tapahtumatuotanto
MM-jääkiekolla ja muilla tapahtumilla tehdään Tampereesta kansainvälisesti tunnettua elämyskaupunkia
Ravintolat
Suomalainen menestysresepti -voittaja avaa Tampereelle ravintolan – toiveissa kokonainen ketju
Asiakaspalvelu
Kävely lounaspaikkaan on tärkeä osa kotona työskentelevän muusikon arkea – Miljoonasateen Heikki Salo, mistä ravintoloista tykkäät?
Ravintolat
Ex-jääkiekkoilija pyörittää kahta ravintolaa – uusi ura on ollut täynnä yllätyksiä: ”Ihmiset ovat erittäin värikkäitä”
Tapahtumatuotanto
Kommentti: Iskelmä-gaala paisui areenakokoiseksi, mutta se tärkein on säilynyt
Sisustus
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Urheilutapahtumat
Kansanjuhla, kisakatuja… toiset jääkiekon MM-kisat tuovat Tampereelle paljon tuttua, mutta myös uutta
Pizza
Pizzahullun muusikon perustama tamperelainen Slicemonger tarjoaa siivuja newyorkilaisittain – ”Friikahdin täysin”
Ravintolat
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Oma ura
Shokki-ilmoitus poiki uuden yrityksen – näin tamperelaisesta baarimikosta tuli makkarantekijä Nakki-Hannu
Baarit
Hönö on Tampereen uusi rokkibaari ja keikkapaikka – ”Back to basics”
Cocktailit
Vermutti sopii klassikkococktailien lisäksi pitkiin raikkaisiin juomiin – yleinen moka on jättää avattu pullo lämpimään
Festarit
Tutkassa promoottori Timo Isomäki: ”Ohjelmisto tekee onnistuneen festarin”
Lounasravintolat
Entiseen yökerhotilaan aukesi kunnianhimoinen lounasravintola Tampereella – ”Meillä on selvä tavoite kasvaa”
Messut
Työ- ja ammattimessujen superviikko Tampereella syyskuussa – tähtipuhujana Jukka Jalonen
Digitalisaatio
Hyvästit avaimille ja kulkulätkille – Nokia-areenalla kuljetaan äpin avulla
Rekrytointi
Jääkiekon MM-kotikisojen työntekijät löydettiin vimmatulla rekrytoinnilla – ”Yksi ihminen saatiin sieltä ja toinen täältä”
Talous
Oletko miettinyt, mihin MM-kotikisojen tuotot käytetään? Kassa kilisee ja suomilätkä porskuttaa
Olut
Plevna on olutravintoloiden pioneeri, jossa vannotaan lagerin ja pilsin nimeen
Tapahtumatuotanto
Miten onnistui siirto Tampereen jättihalliin? Suvi Teräsniska ja Lauri Tähkä antavat palautetta uudesta Iskelmä-gaalasta
Tapahtumatilat
Tampereen kesäkatukokeilu ja Kesäkeidas laajenevat – MM-jääkiekolle oma kisakatu
Koronarajoitukset
Katso kuvat: #NytRiittää-mielenilmaus täytti somen ja näkyi katukuvassa
Koronarajoitukset
Matkailu- ja ravintola-alan mielenilmaus #NytRiittää näkyi somessa ja ikkunoissa
Cocktailit
Reportaasi Tampereelta: ¡Viva la revolución! ¡Viva la Daiquiri!
Ravintolat
Perinteinen ravintola Coussicca Tampereella on myynyt arviolta yli 2 miljoonaa annosta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Lounasravintolat
|
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Ravintolat
|
Helsingin uutuusravintola Marga sai tiskin taakse baarimestari Mika Koivulan
Michelin-tähdet
|
Tällainen on Suomen uusi Michelin-ravintola Vår – keittiön seinään oli teipattu tähti jo aikaisemmin
Ravintola-ala
|
Korona-aika loi asiakaspulan – vantaalainen ravintoloitsija: ”Nyt ollaan ihan veitsenterällä, kaikki eväät on syöty”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Minun päiväni
|
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
Ravintolat
|
Helsingin uutuusravintola Marga sai tiskin taakse baarimestari Mika Koivulan
Henkilöstöravintolat
|
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
Leipä
|
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
Tulevaisuuden tekijä
|
Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista”